Translate

dilluns, 14 d’octubre del 2013

SE’NS HA PERDUT L’ALEVÍ “C”


Al final seran tres i no quatre els equips de categoria Aleví dels que disposa en competició enguany el Centre.
No havia reparat fins a avui en que l’Aleví “C” consta com a “Retirat”. Per tant he fet un còmput del nombre d’alevins i surt el següent:
Aleví “A”   9 jugadors
Aleví “B” 12 jugadors
Aleví “D” 13 jugadors
Total       34 jugadors
Tenint en compte que juguen a F-7 un repartiment raonable (teòric) seria 11 + 11 + 12, però una cosa és el que sembla i una altra el que es pugui fer, ja que s’ha de tenir en consideració coses tan transcendents com la categoria en la que juga cada equip i el seu nivell de joc (individual i col·lectiu), així com l’objectiu establert per a final de temporada i les dinàmiques relacionals en el si de cada grup.
Per tant, com que hi ha dades que no tinc, no em pronunciaré en aquest aspecte.
Tan sols dir que tenir l’Aleví “A” amb només 9 jugadors em sembla curt. Ja sé que una part de la teoria diu que com menys jugadors menys canvis i que, per tant, més estona pots mantenir el millors jugadors en el camp. Però una altra part diu que amb una base tant curta, en cas de baixes acumulades i simultànies, quan hagis de recórrer a jugadors del “B” o del “C” és possible que aquests no estiguin familiaritzats amb el grup, amb els seus automatismes, ni a les seves particularitats, de manera que la seva aportació podria ser més que minsa.
Jo ho tinc clar: Els millors han d’estar al màxim nivell, altres formant-se com a relleu futur i els altres jugant per entreteniment (que no tothom té les mateixes habilitats).
Haver de renunciar a un dels equips per manca de jugadors sempre és dolorós, però, si  més no, ens ha permès elegir en quin grup de tercera ens quedàvem i sembla que ens hem quedat en el més fluix, en el del “D”.
Salut i  Sort!

1 comentari:

No em cambiat de letra han fet fora a sis nens ha dit...

Bla,bla,bla, a desaparegut el C per que 6 nens han marxat, el coordinador sap per que han marxat i no ha fet res, al contrari, ha fet el comentari a un dels pares que ha anat a expossar el malestar del Seu fill: ahí esta la puerta. Aixo diu molt del coordinador qe va a la seva sensa pensar en els nens. Aíxo si amiguisme n'hi un rato. Estar be guanyar els partiste, pero mes important es apendre y disfrutar. El director del club i coordinador sobre tot el súper coordinador una mica mes de psicología infantil i de sentí comú. I qe dir de la directiva, que fan?????? A part de cobrar? per que escoltar les queixes i posar mala cara i no fe res. Qe cansat es ser director..........aguantar els nens i els pares......
Signa: un pare i una mare indignats per la mala gestió del club.