Translate

dilluns, 7 d’octubre del 2013

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS (Vistos parcialment i d’altres que no)



Aquest diumenge passat les obligacions professionals no em van permetre passar-me pel municipal fins al capvespre.
Malgrat tot, encara vaig poder veure la 2ª. part del Cadet “A” i bona part del Juvenil “A”. 
CADET “A”: S’enfrontaven a la EFO-87 “B”. Resultat final 1-0, amb un gol marcat ben d’hora (minut 2) que vam haver de defensar tot el partit. Vaig veure una segona part intensa en la que els nostres intentaven marcar el segon gol, portant la iniciativa del joc i posant-hi intensitat, mentre que els d’ Olesa ens volien sorprendre a la contra i amb sortides més aviat directes que no pas elaborades. Els nostres van desaprofitar fins a 4 ocasions per a “sentenciar” el partit i això va provocar que la EFO-87 estiguessin a punt d’aconseguir empatar, cosa que haurien pogut assolir de no ser per un parell de meritòries intervencions del porter del Centre. Així es van anar exhaurint els minuts i, finalment, ens vam quedar els 3 primers punts en litigi.
JUVENIL “A”: M’Agrada aquest equip, i molt. Velocitat en la circulació de la pilota, intensitat, esforç col·lectiu, qualitat individual, velocitat en la transició i fermesa defensiva amb bona sortida de pilota. No sé si el rival d’ahir (Òdena CE. “B”) es pot considerar una bona pedra de toc o no (penso que no i que patirà força enguany), però caldrà anar veient els partits d’aquest juvenil perquè crec que ens farà gaudir molt. Només un “però”. La línia de defensa, de 4 i absolutament lineal, pot ser vulnerable per equips amb més mossegada en atac. Certament que aquesta línia es veu compensada amb un pivot d’enllaç entre defensa i mig camp (executat de vegades per en Ceballos i en d’altres per en Manel Sánchez) però amb molta distància entre ambdues línies. De tota manera la superioritat dels nostres va ser de gran magnitud fins acabar ensorrant qualsevol mínima expectativa de l’Òdena.
Ara comentaré, només, els resultats dels altres equips “A” i ho faré perquè, com ja he dit, no vaig poder veure els partits. A mesura que avancin les setmanes reprendré el costum de fer mini cròniques dels partits que vegi al municipal, siguin de l’equip que siguin, “A”, “B”, “C” o “D”. 
INFANTIL “A”: Debut a casa i en la nova categoria (1ª.) front Sant Joan Despí UE. “A”. Derrota per 1-7. Derrota de les que poden fer mal. Aquest any l’objectiu d’aquest grup no pot ser cap més que intentar salvar la categoria que es va aconseguir l’any passat. Així que farem bé en fer teràpia amb els nois (i els pares) per a que entenguin que ens tocarà patir, que haurà equips contra els que podrem competir i d’altres que ens passaran pel damunt com avions, que ens ho haurem de prendre amb tranquil·litat, treballant amb paciència i constància i que això serà molt llarg, fins al mes de maig. 
ALEVÍ “A”: Aquí la cosa va al revés de l’Infantil “A”. Aquest Aleví ha de tenir com a objectiu recuperar la categoria perduda l’any passat i retornar a 1ª. De moment van començar fent els deures i van guanyar el seu partit a casa contra Sanfeliuenc AE. “A” per 6-2. Tornar a 1ª. obligarà a guanyar-ho quasi tot i també serà llarg, però és més fàcil competir per a ser campió que per a no perdre la categoria. 
BENJAMÍ “A”: Si us plau, copieu i deseu el comentari que he fet de l’Infantil “A”. És exactament el mateix (canviant el nom del rival). Derrota a casa davant el Prat AE. “A” per 1-7 (fins i tot el resultat va ser el mateix). 
PREBENJAMÍ “A”: Els prebenjas van caure 1-3 front el Pallejà CF. “A”. No passa res. Categoria única que té com a objectiu general l’acostament al començament del futbol competitiu (alevins). Amb aquests ens haurem de fixar en la millora individual i col·lectiva durant la temporada (que és l’objectiu) i no mirar gaire el marcador i la classificació. Treballant com cal els resultats vindran ells sols, encara que com dic, sinó venen però s’aconsegueix evolucionar favorablement ja estarà bé (però vindran, tranquils que vindran el resultats). 
SÈNIOR “A” (altrament dit “primer equip” en nomenclatura oficial del club): Ho explicaré ara i no ho tornaré a fer -potser-. No comentaré res del Sènior “A” perquè ja ho fan abastament a la pàgina oficial del club, de manera exclusiva quasi. Així que com que aquesta faceta ja està coberta jo intentaré “donar bola” a la resta d’equips del club, especialment als de base, que amb tant “primer equip” pràcticament no tenen presència, i al femení, que falta li fa.
Salut i Ja hi som!