Translate

dijous, 4 de febrer del 2010

COMENÇA EL BALL !

La competició entra en la fase prèvia a la de resolució. Encara queda molt pel final i segurament veurem donar moltes voltes a les classificacions. Però no és menys cert que durant les properes 5 o 6 jornades els equips s’aniran posicionant en la taula de classificació, de manera que es determinarà el futur que els esperi en les darreres cinc jornades.
Hi ha plantilles per a les que els seus objectius no son de caràcter competitiu i que s’han de dedicar a progressar en la millora individual i col·lectiva, per començar a competir de veritat en properes temporades.
D’Altres, però, tenen objectius que es mesuren per indicadors de competició, així, aquesta setmana algunes de les nostres plantilles han de fer els deures:
Sènior: La reacció que han de dur a terme per poder sortir de les posicions de descens i aconseguir una classificació que ens deixi en posicions tranquil·les passa, inexorablement, per guanyar al Internacional de Sitges. És cert que l’Internacional ocupa la darrera posició de la taula amb només 2 punts fronts als 18 que en l’actualitat compta el nostre sènior que ocupa la tercera posició per la cua. No val a badar, ni han de valer excuses, guanyar aquest partit no ens farà millorar gaire en la classificació, però és imprescindible per no perdre el "rebuf" dels equips que marquen la salvació. Dit d’una manera: Guanyar és obligat, empatar no serveix, perdre ens podria marcar quasi definitivament.
Juvenil: Duel interessant el que es disputa aquesta setmana. Els nostres, 5èns, i el Navarcles, 4arts, empatats a punts. Guanyar, més a més de fer-nos pujar un lloc en la taula, ens donaria corda per afrontar els següents dos partits, contra el 1r. i 2n. classificats. Si ho aconsegueixen encara podríem somiar.
Cadet: Després d’haver fet l’elàstic aquestes darreres setmanes han de guanyar a la Blanca Subur (2n. per la cua) per mantenir totes les opcions de salvar la categoria.
Infantil "A": Els líders contra el Sanfeliuenc (5èns) a camp contrari. Toca demostrar perquè som els líders i mantenir les diferències amb els perseguidors.
Infantil "B". No hauriem d’estar parlant d’aquest grup en quant a objectius de competició, però la seva molt notable temporada els ha situat en disposició de col·locar-se 3rs. en la classificació, així que toca guanyar al Sanfeliuenc Associació (6èns.) per anar reforçant el somni.
Aleví "A": Els nostre, 4rts. per la cua, contra el 4rt. classificat, el Ribes. Una vintena de punts en separen, però, després de guanyar dos partits seguits, els xavals han de saber atrevir-se a tot. Tot el que sigui puntuar serà bo per anar acostant-nos a la permanència. Guanyar seria un salt qualitatiu i espectacular. No volem somiar amb la victòria, però ens agradaria tant...!
Com veureu no manquen al·licients per a que tothom s’acosti a veure els partits. Anem a empènyer!
Salut i esforç