Translate

dimecres, 10 de febrer del 2010

RESULTAT NO DEFINITIU

El partit de 2º. Territorial que es va disputar el passat diumenge 7 de febrer de 2010, al Municipal, entre el CE. Esparreguera i l’Internacional de Sitges NO està acabat.
Com sabeu, el resultat era de 0 – 1 a favor de l’equip que ens visitava, quan en el temps afegit (mín. 97) els nostres van aconseguir el gol que empatava el matx (1 - 1).
La reacció dels jugadors de l’Internacional de Sitges va ser abraonar-se sobre l’àrbitre, provocant que ni tant sols es pogués treure de centre després del gol.
El col·legiat va fer constar a l’acta “Segueix Annex”, per lo que haurem d’esperar a conèixer l’ esmentat annex per saber que hi va fer constar.
En principi, segons les primeres manifestacions de l’àrbitre en retirar-se del terreny de joc, ell no havia decretat el final del partit, del qual, segons els seus càlculs, encara s’havien de disputar cinc minuts més de temps afegit (més a més dels 7’ que ja es duien disputats, o sigui, en total, 12 minuts), sinó que l’equip Internacional de Sitges s’havia retirat en bloc de l’encontre, cosa que volia fer constar (entre d’altres coses) en l’annex a l’acta.
Aquesta situació podria modificar el resultat final de l’encontre, tot depenent de quina sigui la resolució del Comitè de Competició, segons es determini la continuació o no del partit i, segons el cas, de la resolució disciplinària que imposí el Comitè.