Translate

dijous, 25 de febrer del 2010

ÈXIT DEL PROGRAMA “ELS ESPORTS COL•LECTIUS EN LA FORMACIÓ DELS NENS i JOVES”

Ahir, dimecres 24 de febrer, al programa de ràdio vam tractar el tema “Els esports col·lectius en la formació dels nens i joves” amb els psiquiatres Carlos Saavedra i Francisco Burgos, especialistes en psiquiatria de l’esport i psiquiatria infantil i juvenil, respectivament.
Ens va semblar un programa-col·loqui molt interessant i didàctic, en el que els experts que hi van participar ens van donar moltes pistes i consells per a la gestió dels nens i joves al si dels grups esportius (noies incloses).
També es van tractar aspectes de la interacció estudis – esport, així com de la dualitat pares – entrenadors.
La hora que va durar el programa se’ns va fer curta i ens consta que als oients també (així ens ho heu fet saber alguns de vosaltres).
Com que no podem fer una transcripció literal del programa, us convidem, a tots aquells que no el vàreu poder seguir en directe, a escoltar-lo mitjançant el podcast (marge esquerre del bloc) on quedarà allotjat a partir de demà al matí.
Va ser una nova demostració de que les activitats culturals tenen cabuda en el món de l’esport, perquè l’esport forma part intrínsecament de la cultura i a l’inrevés, i que desperten interès i participació entre la nostra gent.
Salut i coneixements.