Translate

dijous, 25 de febrer del 2010

DONEM SUPORT AL NOSTRE SÈNIOR

El nostre sènior afronta les properes jornades amb la necessitat imperant d’obtenir victòria per evitar caure, definitivament i de manera anticipada, en el pou de les posicions de descens.
És una situació curiosa, juguen bé, s’esforcen, els rivals ens feliciten en acabar tots els partits però... fa 11 jornades que no obtenim victòria.
És clar que amb aquests números ens aboquem al descens. Malgrat aquesta impressió la realitat és que tenim un bon equip i una millor direcció tècnica, un grup que hauria d’estar, sense dificultats entre la cinquena i la setena posició.
Per això estem convençuts que en qualsevol moment s’acabarà el malastruc que ens persegueix, començarem a sumar punts de tres en tres i sortirem de les posicions de descens, que no ens corresponen.
Ens consta que els nois ho posaran tot, que ho donaran tot, que s’esforçaran més enllà del límit de les seves forces i capacitats però, més a més, aniria molt bé que trobessin un bon suport on recolzar-se en el públic del municipal, en la nostra afició.
Per tal d’afavorir això, el Consell Directiu del Centre d’Esports Esparreguera ha acordat:
Decretar GRATUÏTA LA ENTRADA per a tots els aficionats del Centre i per tots els partit que l’equip disputi al municipal fins a final de temporada.
Esperem la vostra assistència, agafeu els vostres fills i filles de la mà i acosteu-vos al camp.
La permanència és cosa de tots, el club és cosa de tots i tots som el club.
Aficionats, jugadors de categories inferiors, pares de jugadors i jugadores: US HI ESPEREM A TOTS.
Diumenge 28 de febrer de 2010
A les 16.30 hores al camp municipal
CE. ESPARREGUERA
Pª. UD. MÀLAGA
Salut i suport