Translate

dilluns, 22 de febrer del 2010

DE TOT UNA MICA

El cap de setmana del 20 i 21 de febrer, ens ha deixat una mitjana de victòries de 7 sobre 15 possibles, menys del 50%. Més a més el repartiment, en termes generals no ha estat com interessava ja que els equips que més necessitat de victòria tenien no l’han assolit, així:

Sènior: Bon partit fins al tram final. Podríem haver obtingut un resultat quelcom més favorable però...,una vegada més, se’ns va escapar a les acaballes de l’encontre. El resultats combinats tampoc no han acompanyat i encara que la derrota del Capellades ens el deixa a només dos punts pel damunt (15è. classificat), la victòria de la Pª. Recretiva S. Feliu de Llobregat fa que la cinquena posició per la cua se’ns posi molt cara, tant com a 6 punts.
No queda una altra. Aquest cap de setmana s’ha de guanyar la Pª. UD. Málaga si és que no volem veure com el darrer cotxe del tren ens passa de llarg (o pel damunt) i després continuar sense defallir.

Juvenil: La derrota d’aquesta setmana ens deixa en una zona zoombie, a terra de ningú per la part de dalt. Molt per dalt, però pràcticament sense possibilitats de lluitar per quelcom important de veritat aquest any. A 6 i 8 punts del segon i primer classificat, respectivament, molt bé ho hauríem de fer nosaltres, d’aquí al final, i els altres perdre més de lo que és previsible, per tenir opcions de campionat.

Cadet: Sabem que ens tocarà patir fins al final per salvar la categoria. Aquesta setmana no hem tret cap punt , però la majoria dels equips des de la 9ª posició han perdut (ens manquen conèixer encara dos resultats). Més a més la classificació està ben apretadeta, llevat del Capellades (5 punts) des del 14è. fins al 9é classificat només hi ha 4 puntets. Cal continuar intentant-lo.

Infantil “A”: Continuen a lo seu, demostrant perquè son líders amb 6 punts d’avantatge sobre el segon classificat. Com intuíem en aquesta 2ª. volta els equips estan més previnguts i no ens deixen tants espais. Alguns partits requeriran de tenir molta i molta paciència, però és igual perquè també saben “tocar-la”. No es pot dir res encara però fa olor a campionat.

Aleví “A”: Se’ns complica per moments. Cada cop està més i més difícil mantenir la categoria. El grup és molt potent i ens està pesant molt. Ara mateix ocupem posició de descens i els tres que van per davant nostre compten cada setmana amb “reforços” dels seus equips “A” en categories superiors, així el Marianao Poble i Prat ho fan en els partit “estratègics” i no parlem del UFB. Jabac i Terrassa (“E”) que sembla com sí, tot d’un plegat, tots els jugadors els hi haguessin après a jugar futbol.
Femení Infantil / Aleví: Victòria a casa del Sta. Mª. de Palautordera 3-5. Tres punts contra un rival directe que ens permeten somiar amb mantenir la categoria. Sí, molt i molt difícil, però és que abans d’aquest cap de setmana estàvem pràcticament sentenciats.
Salut i insistència.