Translate

dimecres, 22 de desembre del 2010

EXPLICACIONS SOBRE LA RIFA

Durant aquests dies ens han arribat, sinó queixes (alguna si), reivindicacions i demandes d’informació sobre el per què, el com i altres coses relacionades amb la Rifa de Nadal (calendaris) que s’han repartit.
A) Qui ha decidit fer la Rifa: L’ Assemblea General (màxim òrgan de decisió) celebrada el febrer de 2010 va autoritzar al Consell Directiu a fer rifes per a compensar l’exercici econòmic com a mesura per a evitar, en lo possible, augmentar les quotes i seguir mantenint les polítiques socials en el club. Un altre tema és quanta gent ve a les Assemblees. Qui no assisteix i no vota, ni està exempt de compliment d’obligacions, ni té dret a queixar-se.
B) Per què s’ha fet: Doncs per això, per complementar els ingressos i pal·liar d’aquesta manera el retard en el pagament dels compromisos que té adquirits l’ajuntament d’Esparreguera amb les entitats esportives. En el nostre cas tenim pendent de cobrar una subvenció de l’any 2008, el 20% de la subvenció del 2009 i la devolució de la fiança que vàrem dipositar amb motiu de la contracta de gestió del camp municipal de futbol.
En total una bona pessigada (uns 7.000 €)
C) Per què s’ha fet amb tant poc temps de marge: Teniu raó. Ens ha mancat temps. Això ha estat degut que hem hagut de córrer, com les lleures, ja que no teníem intenció de fer-ne la rifa. Finalment, veient que l’ajuntament, UNA VEGADA MÉS, deixava passar els terminis sense pagar els deutes (el darrer compromís era haver pagat -en part- el dia 20/12/2010) i sent conscients que aquest nou incompliment ens generaria seriosos problemes de liquiditat, no ens va quedar més remei que posar en marxa la Rifa de Nadal a corre-cuita, en setmana i mitja. Hauríem d’haver estat més previsors però, ves per on, ens varem creure que cobraríem. Aquest apartat, el de les presses, també justifica alguns errors de disseny de les butlletes, com ara el fet que no consti el preu de venda.
És clar que seria més fàcil d’una altra manera, però a anat així i no hem sabut fer-ho d’una altra forma. Això si, prenem nota de les disfuncions per a prendre decisions en el futur.
Salut i info.