Translate

dimecres, 15 de desembre del 2010

PARTITS A SEGUIR

D’ Entrada comentar que en aquesta secció que de vegades fem, consistent en analitzar partits a priori o posteriori segons el cas, com a norma no comentarem res sobre equips de les categories Promeses, PreBenjamí i Benjamí ja que l’objectiu de la temporada no es mesura amb indicadors com els resultats i la classificació.
Dit això, aquesta setmana posarem especial atenció als següents partits:

Infantil: Partit a camp del Vilanova i la Geltrú, equip que ens precedeix en la taula classificatòria (12è i 13è) però separats per quatre punts. Mai és fàcil el camp del Vilanova però els nostres venen d’obtenir victòria a casa mostrant un bon nivell de joc. Els infantils poden escorçar les distàncies a un sol punt (cosa molt important a efectes de classificació) i sortir de la setmana enormement reforçats. Qualitat en tenen per fer-ho, però caldrà que treballin amb molta intensitat i sacrifici en defensa coses que els hi està costant incorporar. Partit important per marcar tendència en la línia de sortir de la part baixa de la classificació.
Sènior: Partit a camp de la PR. S. Feliu de Llobregat, líder virtual perquè no li han sumat els punts de la victòria que estaven obtenint a camp del Masquefa fins que el partit va quedar suspès (no sabem res més de moment). Per tant, partit molt i molt difícil per un Centre que recuperarà efectius desprès de complir sancions per acumulació, però que continua disminuït per lesions. No sembla el rival desitjat per cercar la victòria a camp contrari abans de l’aturada de Nadal, però la remuntada davant el Molins de Rei la setmana passada i l’efecte estimulant de tenir nou entrenador podria deparar alguna sorpresa... Ja veurem.
Femení Cadet Infantil: Encapçalant la classificació, conjuntament amb el CF. Seagull amb qui estan empatades a punts, s’enfronten al Martorelles CF (Municipal d’ Esparreguera el diumenge a les 10.30 hores) equip que es situa 5 punts per darrere de les nostres en la part alta de la classificació. Si les noies volen somiar en guanyar el campionat necessiten imposar-se per no permetre una escapada del colíder.
Aleví A: Juguen a camp del Molins de Rei (10è classificat amb 20 punts) i han d’aprofitar la possible ocasió que es presenta: Empatats al capdamunt de la classificació amb la EFO-87 (Escola de Futbol d’ Olesa) amb 37 punts cadascú, els de l’altra banda del Llobregat reben a casa a l ‘Abrera (classificat en 5ª posició suma 32 punts, un altre derbi) que podria deixar el Centre com a líder en solitari, si es conjuguen els resultats.
Salut i quins neeervis!!