Translate

dimecres, 1 de desembre del 2010

EL VENTALL ESPORTIU EMMUDEIX (NOVA DESCONSIDERACIÓ AL MÓN DELS ESPORTS)

El veterà programa de Ràdio Esparreguera ha emmudit.
Mesos i mesos de falses promeses (de què ens sona aquesta història) han dut als membres del Ventall Esportiu a plantar-se.
Ni retransmissions, ni programes, fins que l’ ajuntament respongui econòmicament.
Entenem la postura ja que fins i tot les despeses de desplaçaments i benzina han anat, durant mesos, a càrrec d’en Luismi Rebollo i companyia (Àlex Pedrol i Txema Galan).
Però la heu espifiada amics (clar que quelcom havíeu de fer), però la heu vessada, veureu:
Aquesta colla de l’ajuntament (ara sí, en minúscula) fa temps que us haguessin fet desaparèixer (segons la nostra opinió) doncs el “Ventall Esportiu” és un programa d’esports i de tots i totes els i les (tela amb el llenguatge no sexista) que formen l’equip de govern no hi ha ni un / una que entengui un rave d’esports (inclosa la Regidora Matas), a cap d’ells o elles els hi agrada.
Ja ho van intentar que pleguéssiu, però els va frenar la por a la reacció de la gent quan es fes públic que us havien escanyat i (tampoc és la menor) la por a perdre els ingressos dels vostres patrocinadors.
Ara els hi heu posat a “ou”, no han estat ells, heu estat vosaltres els que heu renunciat per quatre “duros”, “Quina poca paciència”, “És clar, es una maniobra política per desgastar el nostre govern, com que en Luismi anirà per CiU..” i, més a més els hi estalvieu els diners que us deuen.
Tararíííí... faran com que no se’n han assabentat, en tot cas “quina barra aquests del Ventall mira que deixar-nos tirats en aquests moments...”
Finalment, mai, no res, no és culpa d’ells.
Alfons, no sé perquè et poses tan nerviós pels vestidors si encara estem al juny –va dir-li l’Alcaldessa al President del Club– et prometo que convocaré una reunió la setmana vinent i assegurarem la utilització dels vestidors durant les obres. Je, je, Ni paraula, ni reunió, ni vestidors, ni vosaltres heu cobrat, ni les entitats d’esports percebut el segon pagament de la subvenció 2009 (estem a punt d’entrar en el 2011), ni ens han pagat les despeses del partit de festa major de fa dos anys, ni res de res.
Us quedareu sense programa (ens hem quedat sense programa) com nosaltres en varem quedar amb les cargoleres (barraquetes de la paca), que eren provisionals “mentre que no acabin l’ambulatori").
Segurament el vostre telèfon mòbil té més de 1.000 trucades de l’ajuntament en espera. Compreu-vos una cadira, això sí, que sigui bona, que aguanti fins al maig.
Salut i quina pena!!! (la de tenir aquest... responsables?)