Translate

dimarts, 7 de desembre del 2010

RIFA DE NADAL

Cada any les entitats aprofitem les dates nadalenques per a complementar el capítol d’ingressos.
El Centre d’Esports Esparreguera no és cap excepció així que, com l’any passat, ara toca RIFA DE NADAL.
Durant els propers dies us repartiran uns números a cada família per a que els veneu.
Es tracta de rifar una Magnífica Panera de Nadal, en combinació amb el sorteig de la ONCE, o de optar pel seu valor en efectiu.

Us donaran números per valor de 40€ per família (no per jugador) de manera que les famílies que teniu més d’un fill/filla en el club no caldrà que en veneu més que la resta (excepte els qui voluntàriament se’ls vulguin quedar).

Sempre és necessari complementar la economia del club, però aquest any especialment ja que la dura crisi econòmica que travessem ha provocat que sigueu diverses les famílies amb problemes que ens demaneu acollir-vos a pagaments fraccionats i/o ajornament de quantitats, cosa que el club està intentant assumir en tots els casos.

Més a més, a data d’avui, l’ajuntament encara té pendent amb nosaltres el pagament d’una subvenció de l’any 2009, el 20% de la subvenció del 2010 i no pinta gens bé que hi hagin d’haver subvencions per l’any 2011. Per acabar-ho d’arreglar, aquest any han suprimit l’aportació per a les revisions mèdiques, que hem hagut d’incorporar com a despesa de club.

Malgrat tot, complint el mandat de l’Assemblea General, hem continuat amb la política social de suport a les famílies, aplicant descomptes per segon i tercer fill, subvencionant la incorporació de la dona a l’esport i la de nois i noies en situació de risc d’exclusió per problemes econòmics.

Al mateix temps hem mantingut totes les activitats (inclosa escola), havent crescut i sense haver augmentat les quotes per tercer any consecutiu, per tal d’intentar facilitar l’accés de tothom al nostre esport.

És per això que demanem la vostra col·laboració

Penseu que no és tracta d’un pagament directe (encara que el pagament es passarà pel banc a final de desembre) sinó que, si veneu els números, no us haurà suposat cap increment de la despesa, més feina si, però no més despesa.

Serà un cop de mà per a que tots i totes pugin continuar.

Col·laborar en la venda de la rifa és un acte entre la solidaritat i el compromís, el benefici del qual revertirà entre tots i totes.

Salut i tots plegats.