Translate

dijous, 23 de desembre del 2010

SOBRE L’ALEVÍ “D”

El darrer cap de setmana l’ Aleví “D” va tornar a perdre. 11 derrotes d’ 11 partits disputats.
Aquesta situació, que en alguna altra plantilla seria explosiva degut a les exigències de resultats, no afecta a aquest grup; nois i noies, pares i mares, entrenadors i ajudants assumeixen que els hi falta molt i no s’angoixen, cadascú intenta aportar cada dia una mica més i, de mentre, fan grup, bon rotllo entre tots ells i coneixement del seu nivell actual.

En acabar el partit els nois i noies (evidentment dirigits pels respectius pares i mares) es van trobar amb l’entrenador (que els havia convidat malgrat haver perdut novament) i en aquesta trobada li van lliurar uns regals nadalencs. Bonic detall, sintonia entre tots.

Va ser llavors quan ho varem sentir “t’ho mereixes per aguantar-nos tot l’any” li van dir, amb la resignació de qui es considera un desastre i es conforma només amb divertir-se.

Estant molt bé lo primer, lo segon ens ha d’alertar.

Entre el CONEIXEMENT DE LES PRÒPIES LIMITACIONS i el CONFORMISME, que només durà a la mediocritat, hi ha un abisme.

Per tant, hem de començar a animar aquesta canalla entre tots (pares, mares, directius, coordinador, entrenadors i delegats) a explorar l’ increïble món de la SUPERACIÓ mitjançant l’ ESFORÇ.

Serà l’ aprofitament del treball el que els durà a la MILLORA, la qual no els caurà dels arbres sinó que hauran de suar-la (caram! està quedant com la introducció de Fama).

La MILLORA els portarà l’ ÀNIM que mantindrà la IL·LUSIÓ per l’ esport (i en el futur per a qualsevol activitat personal o professional) que combinada amb la perseverança farà que, a mitjà termini, aquest grup comenci a ser INCONFORMISTA, de la INCONFORMITAT que es deriva de saber que sempre podran ser una mica millors i que, proposant-s’ho i treballant-lo, ho aconseguiran.

Entre tots esteu fent una bona feina, però que res no us aturi, que ningú es conformi.

Salut i empenta