Translate

dimecres, 2 de febrer del 2011

CELEBRADA L’ASSEMBLEA

Ahir, tal i com estava previst, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del CE. Esparreguera.

Va ser una assemblea amb una assistència similar a la d’anys anteriors, però havent resultat aquesta d’ enguany molt participativa, en la que els assembleistes van fer propostes alternatives, es va debatre àmpliament i es va votar amb responsabilitat després d’haver sotmès les propostes que presentava el Consell Directiu a dissecció.

Volem agrair el to positiu de totes les intervencions, malgrat conèixer la situació a la que està abocat el club i que i qui ha produït aquesta situació, en lloc de limitar-se a la crítica dura, es va optar per entomar els problemes, analitzar les propostes i les mesures correctives i votar allò que van considerar lo millor per a que el CE. Esparreguera pugui esdevenir autònom financierament.

L’ Assemblea va aprovar per unanimitat la Memòria d’Activitats del 2009/2010.

L’ Assemblea va aprovar per unanimitat l’ Informe Econòmic i Estat de Comptes del 2010.

L’ Assemblea va aprovar per unanimitat el Pressupost presentat per a l’exercici 2011.

Respecte de les Mesures Correctores presentades pel Consell Directiu:

Supressió dels descomptes per segon inscrit o més: Rebutjada Parcialment. S'aprovà una limitació a un descompte màxim del 50% en tots els casos (això és, s’aplicarà sempre el 50% independentment que sigui 2n. 3r. o 4art. inscrits, sense increment progressiu).

Fusió d’equips del club dins les mateixes categories: Rebutjada.

Redistribució del pagament de quotes i establiment de reserva d’ inscripció per a la temporada 2011-2012: Aprovat per àmplia majoria (1 vot en contra i 3 vots en blanc, tota la resta a favor).

Homogeneïtzació i Augment lineal o sectoritzat de quotes per a lo que resta de temporada 2010-2011: Rebutjada

Rifa Extraordinària complementària del pressupost 2010-2011 i compensatòria al rebutj de la proposta anterior: Aprovada per unanimitat.

Reducció de la prestació de determinats serveis (Bugaderia, Fisioterapeuta, Entrenador Específic de porters): Aprovada amb Limitació al supòsit de fracàs de la rifa complementària aprovada en el punt anterior.

Properament es confeccionarà i farà lliurament i difusió del procediment de "Redistribució del pagament de quotes i establiment de reserva d’ inscripció per a la temporada 2011-2012", aprovat per majoria a l’assemblea, per a general coneixement i previsió.

Salut i Acords