Translate

dimecres, 9 de febrer del 2011

NOVETATS DIVERSES

Després de mesos i mesos d’atonia econòmica - administrativa, tot es va accelerar.

Dilluns: l’ajuntament ingressa la part que mancava de la subvenció ordinària 2009 i la extraordinària de Festa Major del mateix any.

Dimarts Matí: Ens convoquen per a mantenir una reunió a l’ajuntament amb la Regidora d’Esports i la Regidora d’Hisenda (Mirna Matas i Adriana Garcia, respectivament) per data 14/02/2011.

Dimarts Tarda: Han començat les obres per a instal·lar un nou bar-local en la grada del costat Via Mil·lenari (Ambulatori).

Deixant de banda que tanta novetat de cop podria embafar-nos i que sembla que hauríem de viure sempre a 3 mesos de les eleccions municipals, volem deixar paleses un parell (o quatre) de qüestions:

1ª.Voldríem no haver hagut de posar-nos tant exigents, però quasi ens asfixien financerament i la situació general no admetia més demora. Ens sap greu haver-ho hagut de fer, però consti que ens van empènyer, i molt, a fer-ho i si no ho haguéssim fet encara badaríem.

2ª. Volem agrair l’esforç a tots i totes els/les que s’han implicat d’alguna manera en el desencallament de la situació, ciutadans, associats, Tècnics d’Esports i polítics, ajudant d’aquesta manera a les entitats esportives de la Vila.

3ª. Continuarem treballant per la dignificació del Camp Municipal de Futbol, pel benestar dels nostres associats i per a que l’esport, especialment el futbol, tingui reconegut per l’ajuntament el nivell de consideració que li correspon segons el seu arrelament social (I que ningú s’ho prengui com a afrontes personals).

4ª. Seguirem defensant els drets i el just tracte que mereix el Centre d’ Esports Esparreguera, per història, historial (que no és el mateix) i importància en l’àmbit de l’esport de la comarca, oposant-nos fermament a decisions que puguin perjudicar el nostre club (per una mal entesa justícia salomònica) al temps que exigirem al govern local suport ple a l’esport i al nostre club, tal com ens exigeix l’ assemblea de socis.

O sigui, control de l’acció de l’ajuntament (ens els aspectes que ens pertoquen) i excitació de l’activitat de l’administració, es a dir, democràcia pura.

Salut i mercès