Translate

divendres, 4 de febrer del 2011

SUPORT PEL SÈNIOR. PARTITS DECISIUS

Els que habitualment seguiu el futbol territorial ja ho sabreu, però farem una sinopsi de situació per fonamentar la demanda de suport pel Sènior que llancem aquesta setmana.

El nostre Sènior està, ara mateix, classificat amb 16 punts. No cal dir posicions perquè enguany (com ja sabeu) la reforma de la competició territorial provoca que del 1r. al 12è. es classifiquin per formar la nova Tercera Catalana i del 13è. fins l’últim se’n vagin a la Quarta Catalana.

Per tant, és de punts del que hem de parlar i el 12è, 11è. 10è. i 9è classificats son Torrelles, Corbera, Ciudad Cooperativa i Vallirana “B”, tots amb 25 punts (9 per damunt nostre). 13è. i 14è. son La Guardia i Bolívia Assoc. amb 22 punts (6 per damunt nostre).

Difícil...?

Molt!

Impossible...?

Encara no!

L’ Objectiu és complex, hem de guanyar tot lo nostre contra els equips que anteriorment s’han mencionat i esperar que, més a més, els resultats es combinin de manera que ningú s’escapi més en la classificació, perquè sí recuperar 9 punts en la segona volta és tot un repte, haver de fer-ho amb 12 punts seria quasi impossible. Però els nostres ho volen aconseguir i ho intentaran per totes!

Els nois estan treballant molt seriosament, coneixem les nostres limitacions i volem compensar-les explotant les pròpies virtuts. Els entrenadors es des viuen en la preparació i els equips de futbol base fan sacrificis i esforços per a que el Sènior pugui comptar amb juvenils de complement (o titulars fins i tot).

Aquesta setmana, diumenge a les 16.30 hores en el municipal d’Esparreguera, ens enfrontem amb el Vallirana “B”. Primer partit de veritable compromís que vindrà seguit d’altres, ja que ens hem d’enfrontar, encara, amb tots ells en la segona volta.

Cal que fem força tots plegats.

Cal que el suport de l’afició se sumi als esforços de l’equip i de la resta del club.

NO DEIXEU LA GRADA DESERTA!

VENIU AL MUNICIPAL!!

EL FUTUR HO SERÀ PER A TOTS!!!

ESPARREGUERA, ESPARREGUERA, ESPARREGUERA!!!


Salut i confiança cega