Translate

dimarts, 22 de febrer del 2011

SOBRE EL PARTIT DEL SÈNIOR

No fem omissió informativa, només passa que donarem explicacions quan sigui el moment. Ara no és hora de posar-se a llençar mals auguris pels blocs i pels facebooks. Ara és hora d’estar tranquils, d’esperar a que es vagin produint els esdeveniments i ocupar-nos-en de cada problema quan es manifesti.
És hora de no defallir, de ser forts com a grup i individualment, de no resignar-se davant una situació que encara no s’ha donat.
És hora de corregir la metodologia de treball per a que un descuit com el que vam tenir no es torni a repetir mai, en cap categoria. No, no és hora d’amagar el cap sota terra, és hora de treure pit i recordar que, ara per ara, el partit només té un resultat aconseguit damunt el terreny de joc:
CE. Esparreguera 2 – 0 Sant Esteve de Sesrovires.
I la victòria no la pot esborrar cap tràmit administratiu de despatx. Vam guanyar en un molt bon partit, de tots, del conjunt, de l’equip. I això no surt perquè si. La mateixa concentració, intensitat i fam de victòria ens pot fer un rival molt difícil de batre, convertir-nos en un equip perillós i regular.
Més enllà del que estigui per arribar, del que pugui passar però que encara no ha passat, aquest equip, motivat com la setmana passada, és un equip guanyador davant de qualsevol rival i a qualsevol camp. És amb això amb el que ens hem de quedar... i repetir-ho, una vegada i una altra, fins la darrera jornada i més enllà, perquè si, perquè no llançarem la tovallola, per filosofia de grup. Que la emprenyada no ens ajegui, que la mala llet ens aporti energies.

Seguim tenint una empresa comuna i toca seguir lluitant per a assolir-la. Ja ens ocuparem de les responsabilitats després d’acabar la feina, perquè ho farem...

Salut i FORÇA!