Translate

dimarts, 8 de febrer del 2011

FENT EQUILIBRIS. MANTENINT OPCIONS

Malgrat tot, malgrat els moviments de jugadors i els equilibris que han hagut de fer els “místers”, aquest cap de setmana, amb l'esforç de tothom, ens ha deixat resultats dels que donen aler.

El Sènior va treure el seu partit davant el Vallirana “B” 4 – 2, es situa en la 15a. posició de la taula a 3 punts del Bolívia Assoc. i a 6 punts del mateix Vallirana “B”, del Ciudad Cooperativa, del Torrelles i del La Guàrdia. Això és, la 10a. posició a 6 punts. Ja ho dèiem: Ara per ara res no és impossible.

El Juvenil va guanyar 3 – 1 La Pobla de Claramunt i es posiciona a 4 punts del 1r. classificat, recuperant opcions d’aspirar, fins i tot, al campionat i, per tant, a l’ascens. Fàcil no ho serà, però podem fer-ho.

Cadet “A” victòria molt treballada i per la mínima front el Pallejà que els posa en tercera posició de la taula, a 6 punts del dos primers classificats. Campionar i ascendir no és l’objectiu per a aquest any, però si se’ns posa a tir... tirarem.

Cadet “B”. Sense comentaris. Nova victòria 1 – 4 davant el Cornellà “F”, classificats sense problemes i progressant com cal.

Infantil. No, el rival (Cornellà “D”) no era de la nostra guerra aquesta setmana. Però, malgrat la derrota, mantenim la 13a. posició 4 punts per darrera de Vilanova i la Geltrú i Igualada. Igualada, Vilanova, CE. Esparreguera, Base l’Arboç, Sant Andreu de la Barca i un descartat Piera (0 punts encara) jugarem la lliga que va de la 11a. a la 16a. posició, la que permet salvar-se i mantenir categoria. Preferiríem estar jugant la lliga de més amunt, però us assegurem que aquesta tindrà més emoció i el premi és igual d’important.

De la resta d’equips encara hi ha massa resultats per confirmar com per poder fer una petita crònica de valoració. Intentarem penjar-la demà si els resultats es confirmen.

Salut i tenacitat