Translate

dijous, 17 de febrer del 2011

NOVA DEPENDÈNCIA AL MUNICIPAL

A hores d’ara ja ho haureu vist quasi bé tots. El barracot que venia fent les funcions de bar ha desaparegut del paisatge del camp. Va ser el passat dilluns i des d’ aleshores va prenent forma la nova dependència que el substituirà.

Es tracta d’un local modular d’uns 45 metres quadrats que permetrà encabir el bar i disposar d’un espai per a que els pares i mares es puguin arrecerar de les inclemències del temps. No és molt gran, però complirà amb la seva funció.

De moment hem hagut de muntar una instal·lació interior provisional per poder funcionar el cap de setmana, doncs el mobiliari (barra, taules i cadires) s’espera cap a final de febrer, però arribarà.

Igual que hem donat molta “canya” reclamant un espai on arrecerar-se i de la mateixa manera que hem criticat la lentitud en resoldre la substitució del bar, enderrocat quan van construir l’ambulatori, ara donem les gràcies als qui han fet possible l’adquisició i muntatge dels mòduls, a tots els que han perseguit la qüestió i especialment a l'Ajuntament (Alcaldia) que es des d'on, finalment, s'ha pres i executat la decisió.

Salut i Mercès, en nom de tots.