Translate

dijous, 31 de març del 2011

BENJAMINS.

Categoria complicada aquesta dels Benjamins. Amb 8 – 9 anys estan en plena fase formativa i, en alguns casos, acaben de començar en això del futbol. Però resulta que, al mateix temps, és la primera categoria de competició oficial, amb classificacions i tot el que això comporta.
Així que hem de saber combinar l’activitat d’escola amb la competició. iniciar-los en l’esperit competitiu però sense tensions ni estrés, perquè encara no els toca. Es tracta de fer predominar l’aspecte lúdic però, simultàniament, fer-los comprendre que les seves accions provoquen resultats i que de ells en depèn de quina mena siguin aquests resultats.

El Benjamí “A”, perfecte exemple del que expliquem, el tenim defensant la categoria. Van sumant punts per a aconseguir evitar el descens, però ho estan fent quasi bé sense adonar-se’n, com si el fet no tingués importància, però fent que ho sàpiguen (què complicat oi?).

El Benjamí “B”, evoluciona favorablement, assoleixen els objectius bàsics determinats a començament de lliga i gaudeixen d’una bona posició en la classificació .

El Benjamí “C”, igual que el “B”, evolucionen i milloren, i, encara que no ho sembli, ho fan de manera més treballada que els altres, ja que van començar de més endarrere.

Volíem que els de 1r. any, en acabar aquesta temporada, estiguin en condicions d’assumir el timó del equip “A” amb garanties en la temporada 2011-2012 i que els de 2n. any arribin la propera temporada a la categoria Aleví amb bons fonaments. Sembla que anem per bon camí.

Salut i constància.