Translate

dimarts, 8 de març del 2011

EL PROPER CAP DE SETMANA ATENCIÓ A:

El cap de setmana vinent ens presenta tres partits per a tenir en compte. Tres partits d’aquells que incideixen, i molt, en la classificació i en l’assoliment dels objectius esportius de les plantilles. Us ho expliquem:

Aleví “A”:

Els nostres (1r.) s’enfronten al Sitges (9è.) i, amb tot el respecte per les aspiracions del rival, haurien de fer-se amb la victòria.

En la mateixa jornada la EF. Olesa-87 (2n. a tres punts de nosaltres) juga a casa seva contra el Cubelles CF. (3r. a 8 punts de la EFO-87).

Això vol dir: Pel Cubelles vèncer a la EFO-87 és indispensable sinó volen perdre el darrer tren de la temporada. Guanyar seria posar-se a 5 punts de la EFO-87 (encara mantindrien possibilitats) i perdre els significa despenjar-se a 11 punts.

Per tant, cal entendre que el Cubelles anirà a Olesa amb tot i per a totes. Suposant que la EFO-87 perdés davant Cubelles i que els CEE guanyés el seu partit davant el Sitges es mantindrien les posicions en la classificació, però ens posaríem a una distància de 6 punts davant la EFO-87 en la lluita pel títol i per l’ascens de categoria.


Infantil :

La classificació, per la part baixa està així:

La primera posició de descens (13è.) la ocupem nosaltres, provisionalment.

Aquesta setmana els nois de l’Infantil juguen a casa contra el Piera (darrer classificat) i, sigui com sigui, encara que sabem que els de Piera no ho posaran fàcil, s’ha de guanyar. Paral·lelament l’ Igualada (12è. 3 punts davant nostre) ha de visitar el San Mauro (rivalitat local i 3r. classificat) així com el Vilanova i la Geltrú (11è. a 6 punts, que rep a casa seva al Blanca Subur (6è. i rivalitat marinera).

La nostra victòria, combinada amb les desitjades derrotes de Igualada i Vilanova i la Geltrú, faria que abandonéssim la posició de descens i que ens acostéssim a només tres punts del Vilanova i la Geltrú.


Juvenil:

Després dels esbojarrats resultats de la darrera jornada, la pròxima no es queda enrere. La classificació està així:

Nosaltres (4rts.) ens enfrontem a l’ Athlètic Club d’ Esparreguera (11è. amb 18 punts), el Capellades (3r.) s’enfronta a casa seva contra el Vilanova del Camí (13è. amb 12 punts) i, tatxannnn!!! 1r. i 2n., Òdena i Igualada, se les veuen entre ells, a casa de l’Òdena.

Així, sempre i quant els nostres aconsegueixin la victòria en un partit de rivalitat local contra un Athlètic Club que vindrà a posar-nos-ho tan difícil com pugui i intentar, de camí, deixar-nos sense cap opció i segons com es combinin els resultats, ens podríem trobar en que entre el 1r. i 4r. classificat hi haguessin només 3 punts. O sigui, tot per fer, tot per decidir...

És clar que hem contemplat la millor de les opcions per a nosaltres en cadascun dels partits comentats, però sinó ho fem nosaltres... qui ho farà?

De la resta d'equips no ens hem oblidat, al revés, els tenim molt presents, inclòs el Sènior. Succeeix que aquests altres van amb més marge o en depenen d’ells en exclusiva. Hem seleccionat els tres partits anteriors perquè, si existís, seria de carrusel de ràdio.


Salut i a per totes!