Translate

dimarts, 29 de març del 2011

CADETS

Tots dos Cadets estan fent molt bona temporada.

Cadet “B”, encara que aquesta setmana vam perdre davant de la EF. Baix Llobregat “A” (no parlarem de l’ambient que ens vam trobar, ni del comportament del seu entrenador, ni de la conya aquesta de “ens vàreu treure l’ascens”, perquè no val la pena), estant assolint els objectius que es pretenien. D’una banda permetre que jugadors de primer any tinguessin minuts suficients com per poder incorporar-se al Cadet “A” amb garanties de poder participar força i aportar molt en la temporada 2011-2012. D’altra banda que els jugadors de 2n.any progressin lo suficient com per poder incorporar-se a la categoria juvenil amb un nivell suficient (per a ells i per a l’equip), la propera temporada.


Cadet “A”, sent un equip majoritàriament format per jugadors de 1r. any ha assolit els objectius bàsics per a aquesta temporada. Així els jugadors de 2n. any han consolidat la seva progressió, de manera i forma que en la temporada 2011-2012, i com a juvenils, hauran de tenir pes específic en la plantilla sent referencials en el conjunt. Al mateix temps, els jugadors de 1r. any han aprofitat per fer la maduració necessària, acompanyada del desenvolupament físic corresponent, que els ha de permetre ser la estructura bàsica d’un Cadet “A” que en la propera temporada pot aspirar a tot, enfrontant-se al grau d’exigència que correspon al segon any de categoria.


Encara queda un bon tros de lliga i no val d’abaixar la pistonada, s’ha de seguir la línia de treball, perseguint els objectius de formació al temps que han d’aprofitar per gaudir d’una classificació molt còmoda, brillant fins i tot, guanyant tants partits com sigui possible, fruint del bon joc, sense relaxació però sense exigències desbordades. El moment de la màxima exigència (en quant a determinació dels objectius esportius) el viuran la propera temporada.


Salut i perfeccionament