Translate

dijous, 31 de març del 2011

INFORMACIONS 2ª. TERRITORIAL

Com que ens pregunten insistentment sobre els motius que van provocar la suspensió del partits entre el La Guàrdia CD. “A” i el Vallirana UD. “B”, així com pels incidents del partit Torrelles UE. “A” i el Bolívia Assoc. Dep. Cult. “A”, hem fet una mica d’investigació pels blocs i els fòrums, resultant:
Partit La Guàrdia CD. “A” - Vallirana UD. “B”: Sembla ser que es va suspendre per incompareixença de l’àrbitre. Cap altra qüestió que hagués de preocupar.
Partit Torrelles UE. “A” -l Bolívia Assoc. Dep. Cult. “A”: Sembla ser que el Bolívia es va presentar amb 9 jugadors, conseqüentment les diferències en el marcador al descans eren enormes (7-1). Només començar la segona part es van “lesionar” simultàniament 3 jugadors del Bolívia i... cap a casa. Avui la FCF. ja dona per definitiu el resultat de 7-1 i el partit com a finalitzat.

Això ja és més preocupant. Apunta a problemes de jugadors que podrien provocar que el Bolívia es retirés o que no comparegués a partits de manera puntual, amb la possibilitat que sigui exclòs de la competició o que, fins i tot, ocupés plaça de descens (depenent dels diferents supòsits del Reglament General).
D’una manera o una altra aquesta situació ja afecta a la classificació com afecta la retirada de la PB. Cinco Rosas.