Translate

dilluns, 28 de març del 2011

INFANTIL. DUES DERROTES PER A L'OPTIMISME

Venim explicant que l’ Infantil del Centre defensarà la seva plaça en la categoria amb totes les seves forces, encara que els dos darrers resultats sembla que no donarien suport a la esperança que ens transmet l’actitud de l’equip. Derrota 4-6 la setmana passada contra el San Mauro (2n. classificat) i nova derrota, aquesta setmana a casa, davant un molt bon Cubelles (3r. classificat), per 3-6.

Els vam fer suar a tot dos equips! De la mateixa manera que farem suar als dos següents que ens esperen: Blanca Subur (5è classificat) i F.Ath. Vilafranca (1r. classificat).

Aquests quatre partits han de servir com a entrenaments d’altíssima qualitat i si aconseguíssim algun punt encara millor.

Serà a partir d’aquí, en les darreres sis jornades que aquest infantil demostrarà que ha aprofitat per fer una millora progressiva més que bona i aconseguirà una dotzena de punts. Serà la nostra lliga: S. Andreu, Vilanova, Base l’Arboç, Igualada, Santboià i Base Olèrdola. Serà emocionant. Serà agònic, però serà.

Entre tots ho farem.

Salut i convicció