Translate

divendres, 4 de març del 2011

RESOLUCIÓ DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ

Dimecres passat va sortir la resolució del Comitè de Competició referent al recurs presentat pel Sant Esteve de Sesrovires contra l’alineació indeguda en la que vam incórrer i a la que havíem presentat al·legacions.

Hem aconseguit quelcom. Se’ns ha estimat la nostra al·legació en el sentit que no hi va haver mala fe en la alineació del jugador sancionat i el Comitè de Competició ha decidit sancionar-nos (només) amb la pèrdua del partit, sense afegir més punts de sanció. La multa econòmica si que l’han posat (faltaria més, que s’ha d’eixugar el deute de la FCF).

Avui hem presentat recurs d’apel·lació a la resolució del Comitè de Competició insistint en un possible defecte de forma (complicat, però no impossible), per tal d’intentar recuperar la victòria que van obtenir damunt el terreny de joc i que el club recurrent ha guanyat al despatxos, encara que la reclamació serà difícil que els hagi de servir per a no gaire, ja que ho tenen molt difícil, doncs van tercers a 5 punts de la PR. Sant Feliu de Llobregat i a 7 punts del Begues, distància que, no sent impossible, comença a ser seriosa a aquestes alçades de la temporada.

Casualment nosaltres ens haurem d’enfrontar contra PR. Sant Feliu i Begues CF. en les jornades 29 i 32 respectivament.

Salutacions i planyem la mort del Baró de Coubertin.