Translate

dilluns, 27 de febrer del 2012

COMENTARIS SOBRE ELS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Vaig anar a veure el partit de l’Infantil “B”. Pensava que podia haver victòria i vam perdre davant el Papiol 3-4. No diré que fora un resultat injust però si, sense cap dubte, que els partit se’ns va escapar a nosaltres en el temps de partit en el que ens vam desconnectar (ens passa força en aquest equip). Després, tot d’una, els nois es van “reconnectar” i van anar millorant el resultat fins deixar-lo en una derrota mínima que hauria pogut ser un empat. A aquest equip l’han convençut de que no tenen res a fer i s’ho han cregut. De bén segur que no podríem liderar la classificació, però amb una major dosi de convicció guanyarien més partits amb els rivals del nostre nivell. Encara queda, veiem...

Victòria del Sènior. 0-4 davant Casablanca i, segons em diuen (no vaig anar), amb un bon nivell de joc. Ara a esperar que Vicente aturi el penal que ens llançaran demà dimarts per sumar 30 punts i... ja veurem.

Victòria de l’Infantil Cadet Femení davant Sta. Coloma de Cervelló (14-2) que deixa les nostres noies amb totes les opcions per lluitar per la segona plaça. El campionat està impossible (RCD. Espanyol 13 punts per davant) però entre el segon i el cinquè classificat n’hi ha 6 punts que es poden eixugar.

I dues derrotes que comprometen (la de Juvenil i Aleví “A” sense massa transcendència):

La de l’Infantil “A” davant la PB. S. Vicenç dels Horts (4-2) ens deixa en inferioritat tècnica davant el S. Andreu de la B. Agrup. “A”, ja que l’empat a punts el desvirtua que el S. Andreu tingui un partit menys que nosaltres (descans per calendari que haurem de complir).

I la de l’Aleví “B” que malgrat haver fet un bon partit, haver portat el control del partit durant bona part i d’haver fallat oportunitats de gol de les que normalment no fallen, van perdre (massa àmpliament). Aquesta derrota deixa l’ Aleví “B” en la tercera posició per la cua i, per tant, quasi en lloc de descens (15è. i 16è. classificats). Però al catorzè (posició que ara ocupem) i al 9è els separen 6 punts, estant la majoria a 3 punts i el 13è. només 1 punt per davant.
Així que: Veient la diferència de punts que separen l’Aleví “A” del descens (i vigilant de cua d’ull), seria el moment de reforçar l’Aleví “B” com permet la reglamentació, però no pas de manera esporàdica i aleatòria, sinó de fer-ho manera contínua i amb assignació permanent dels reforços.
Que la categoria del “B” no és igual que en la que juga el “A” ja ho sabem, però tampoc és qüestió de llençar-la. Però, és clar, això ho faria jo.
Salut i seguit...