Translate

dimarts, 7 de febrer del 2012

PER A NO PERDRE-S’HO

És clar que amb tants equips en competició costa decidir quin partit vols veure quan ets un simple aficionat (no és que ser soci del club sigui de simples, em refereixo a quan no tens obligació directiva o filial), però és que aquesta setmana encara resulta més difícil prioritzar.

Veureu: El dissabte a casa, entre d’altres, destaquen:

Aleví “C” - EFO-87 a les 10:30 hores. Un derbi sempre és un derbi.

Aleví “A” - Blanca Subur a les 10:30 hores.

Al partir d’anada varem perdre 7-6 amb un àrbitre que quasi bé que rematava els corners a favor del Blanca Subur (no, no ploro. Sinó em creieu només cal que pregunteu als pares de l’equip com va anar aquell partit). Una victòria per començar la segona volta i establir molts punts de diferència respecte de la zona de descens (potser que més de 15 punts).

Infantil “A” - PR. S. Feliu de Llob. a les 12:15 hores. Una victòria per continuar colíders amb el S. Andreu de la Barca Agrupació “A” al que vàrem vèncer la setmana passada.

Sènior - Abrera AE. “A”. a les 16.30 hores. Cap motivació especial, però pot ser un bon partit entre un equip ja sense cap mena de pressió (la classificació mana) i un Abrera colíder que voldrà assegurar-se aquesta privilegiada posició.

Juvenil - Esparreguera At. C. a les 18:30 hores. Cal que ho motivi? S’explica per si mateix.

A banda d’això, si voleu desplaçar-vos, el mateix dissabte a les 10:00 hores però a Olesa es juga el EFO-87 - CE. Esparreguera del Prebenjamí “C”. Ja ho he dit abans, un derbi sempre és un derbi i guanyar-ho a l’altra banda del Llobregat encara és més victòria.

I si dissabte no heu pogut assistir a cap partit dels que us proposo, o sou d’aquells malalts de futbol (com jo) i no heu tingut prou dosi, preneu nota:

Diumenge a les 12.15 hores Cadet “A” - Martorell CF. “A” en un partit que els nostres haurien de guanyar però que es complica per a aquella especial motivació que sempre envolta els partits contra el Martorell. Més a més a aquests nois, si estan pel que han d’estar, val la pena d’anar a veure’ls.

Que què faré jo?

Dissabte doble sessió doble: Ni em perdré el Alevins del matí ni els partits de la tarda -Sènior i Juvenil- entremig un cop d’ull sostingut a l’Infantil “A”, mentre faig el vermut.

El diumenge, com no, el Cadet. Un dels equips que em té robat el cor encara que el grup és complicat.

Salut i selecció.