Translate

dilluns, 20 de febrer del 2012

LOCAL SOCIAL / BAR

Com que sou molts/tes els que pregunteu, aquí van unes explicacions.

1. No, el bar no és de la directiva. Ni del club. El bar és de l’Ajuntament i el CE. Esparreguera té cedida la utilització i la explotació.

2. Els horaris d’obertura estan determinats en el Contracte per a la Gestió i Explotació del Bé Demanial Camp de Futbol Municipal d’ Esparreguera, que tenen signat l’ Ajuntament de la Vila i el CE. Esparreguera.

3. Els horaris venen establerts en el document que he mencionat en el paràgraf anterior i queden establerts com “els horaris en els que hi hagi activitat en la instal·lació”. Això és, entre setmana (dilluns a divendres) s’establia entre les 17.30 i les 23.00 hores i els caps de setmana des del començament del primer partit i fins l’acabament del darrer (encara que no jugui el CE. Esparreguera. En efecte, quan ho fa l’Atlètic també hi ha obligació d’obrir, com amb els Veterans).

4. El bar té la consideració de “Local Social” del CE. Esparreguera, així que podeu romandre a l’interior quan us vingui de gust i aixoplugar-vos i arrecerar-vos de les inclemències del temps (estiu o hivern), que per a això està i va costar molts anys de lluita aconseguir-ho.

5. Si, podeu exigir el compliment dels horaris d’obertura.

Però no patiu, ja veureu que de seguida que s'hagin organitzat (els membres del nou Consell) ja no es tornen a produir els tancaments de les dues darreres setmanes, ni els desajustaments d'horaris.

Salut i a temps