Translate

dijous, 2 de febrer del 2012

GESTIONS PER A SUSPENDRE LA JORNADA.

Ahir en conversa telefònica amb el directiu de la FCF, en Ramon Marcial, vàrem reflexionar sobre la oportunitat de suspendre cautelarment la jornada d’aquest proper cap de setmana considerant el consells, recomanacions i previsions de les autoritats de tota mena d’administracions.

Ja no per la neu (que sembla que no en tindrem dissabte i diumenge) sinó pel fred intens que ens anuncien (previsió de temperatures al baix Llobregat nord d’ entre +5 i -5 ºC) que resultarà incompatible amb la pràctica de l’esport a l’aire lliure pels més petits i amb la seguretat viària en els desplaçaments per carretera, degut a les glaçades.

En Ramon Marcial ens va comentar que a la FCF. ja estaven fent valoracions de situació en aquesta línia. Caldrà esperar a veure que determina la Federació, encara que saben que la decisió serà difícil perquè recuperar tota una jornada complerta resulta complicat per manca de dates.

El nostre pronòstic: Esperaran que la jornada evolucioni segons pugui, en funció del fred i de la mobilitat per carretera, per tal de reduir el nombre de partits suspesos, o sigui, aquells que es puguin desplaçar i juguin en algun punt geogràfic menys fred ho faran, en aquells partit en els que els clubs al·leguin cap mena de problema quedaran suspesos pendents de designació.

Salut i que maca que és la neu...