Translate

dijous, 23 de febrer del 2012

PARTITS AMB PLUS (però sense canal)

El cap de setmana ens torna a portar un bon nombre de partits i tots tenen el seu què, però hi ha alguns que, per alguna causa, desperten un punt més d’interès.
Descartats els partits de categoria Prebenjamí i Promeses (per no ser de caràcter competitiu) i mirant el que hi ha, apunto els següents:

DISSABTE:

Benjamí “C”
- S. Feliu de Llobregat CFA. “B”, cal guanyar per consolidar-nos entre els cinc primers.
Benjamí “A”
- S. Just At. FC “A”, es presenta difícil, però resulta bàsic guanyar per no despenjar-nos de la zona mitja de la classificació.
Infantil “B”
- Papiol UE. “A”: Mireu, no sé per què, però encara que ens treuen 10 punts ensumo victòria.
Interessant es presenten també els partits del Cadet “A” que visita la EFO-87 a Olesa i el de l’Infantil “A” a casa de la PB. S. Vicençdels Horts (3r. classificat al que hem de guanyar per mantenir la 1ª. posició) i l’Aleví “A” a casa de la EF. Gavà C. “C” en el que una victòria en deixaria 12 punts per damunt del Gavà (11è classificat), amb la permanència a la butxaca i a punt per marcar nous objectius o per ajudar l’ Aleví “B” en la seva cursa per mantenir categoria.

DIUMENGE:

Aleví “B”
- P. BB. S. Feliu de Llob. “A”. Els visitants estan còmodament instal·lats en la 7ª posició. Tant és, no val mirar els altres. A aquest equip el que li toca és començar a fer coses per assolir la permanència.
Femení Cadet Infantil - Sta. Coloma de Cervelló CE. guanyar per seguir entre els cinc primers.
Femení Sènior - S. Vicenç At. Vicentí, les nostres penúltimes davant el cuer de la classificació, tres punts en separen. Una victòria per assegurar-nos de no quedar darrers a la classificació.
Salut i escolliu