Translate

dimarts, 21 de febrer del 2012

QUÈ PASSA AMB EL PARTIT DE L’ABRERA? II part. LA EXPLICACIÓ

Ahir al vespre, en el decurs del programa d’esports de Ràdio Esparreguera, “El Ventall Esportiu” els companys de la redacció d’esports, com sempre pendents de l’actualitat, van fer passar per antena al president del CE. Esparreguera amb motiu d’aquest partit.

I vam tenir la explicació: En efecte, l’assumpte tenia quelcom a veure amb una possible alineació indeguda de l’Iván que, encara que no havia jugat per estar sancionat, constava a l’acta amb el número 14. Aquest “petit detall” (pel que després comentarem de les actes On Line) hauria pogut produir una reclamació per part de l’Abrera, al·legant la possible alineació indeguda del jugador: Pèrdua del partit, tres punts més com a sanció + multa és el que podria haver costat el "petit detall".

Però no va passar perquè (segons va explicar en Román Coll) el coordinador del club, en Carlos Prats, i la directiva, van estar ràpids en la detecció de l’anomalia, en la notificació a la FCF i en la resolució de la qüestió.

Així que problema aparcat.

No vull acabar sense comentar que amb això de les “actes on line” estem tenint un problema. El fet que no tots els àrbitres permetin la consulta prèvia a l’enviament de l’acta (és obligatori però no tots ho fan, de fet alguns àrbitres no porten l’ordinador al camp i fan les actes posteriorment) està generant errades com la descrita, canvis en resultats i errors en l’anotació de golejadors i substitucions. El sistema és bo, molt bo es pot dir, però s’han de polir aquestes cosetes que, segons com i quan, poden costar un disgust enorme.

Salut i ben fet