Translate

dilluns, 13 de febrer del 2012

VALORACIÓ DEL CAP DE SETMANA

Dimarts passat vaig penjar un article parlant de com pintaria el cap de setmana. I, en efecte, els partits que mencionava són els que han marcat línia.
La victòria de l’Aleví “A” front la UD. Blanca Subur és molt important, 23 punts, 9ª. posició empatat amb el 8è. (Cornellà “D”) i -el més important- a 14 punts dels equips que marquen la línia de descens, dels quals, el qui porta més punts, en porta 9. No vull dir “permanència assegurada” però serà qüestió d’unes 4 jornades, més o menys.
L’ Aleví “C” va perdre davant la EFO-87 (i sempre molesta) però va col·laborar en la victòria de l’Aleví “A” que comptava amb baixes importants i va “tirar” de jugadors del “C” per jugar el partit que comentàvem abans.

Aquí haig de fer un comentari especial. Ja sabeu què en penso, s’ha de tenir un camp de percepció ampli, de club i no de “el meu equip” i llavors s’entén que es sacrifiqui un resultat del “C” per aconseguir que l’ “A” aconsegueixi la salvació virtual a la 2ª divisió (antiga Preferent) com abans millor. Un cop aconseguida ja hi haurà temps de fer moviments a l’inrevés, reforçar el “B” per intentar que salvi la 3ª. divisió i, perquè no, donar-li una miqueta de força al “C” i al “D” per a que puguin treballar amb més consistència en el tram final del campionat. S’ ha de dir que tot això que comento ho haurà de mesurar, i molt, el Coordinador del club, per a no “fer parar boig a tothom”.
L ‘Infantil “A” va treure el seu partit amb força dificultat (gol en pròpia inclòs) però manté el pols pel campionat.
El Cadet va fer la feina davant d’un Martorell molt millorat respecte de l’equip que ens vam trobar a la primera volta (es nota la feina d’en José Luis Manzaneque).
El Sènior va treure un empat de nivell davant el líder Abrera, però se’n emporta tantes targetes i sumarà sancionats que dificultaran (novament, un altra cop) la feina d’en Sergio Morentes.
El Juvenil va perdre 2-5 (quasi pallissa en aquesta categoria) davant l’At. Club d’Esparreguera (cosa que fa molta pupa) i ens deixa penúltims només perquè el Collbato no ha estat capaç de sumar ni un punt fins ara. Aquest equip té jugadors de nivell per estar a les primeres posicions, però mai ha estat un equip i li manca lideratge (algú en sap on es compra això?). Faria bé el nou president de posar-se amb tota la força a arranjar el juvenil i a començar a “treballar” el Cadet. Coneix molt bé les especials característiques dels dos equips (de fet ha estat el directiu delegat que vaig nomenar per a aquest nivell de competició, fins a la seva arribada a la presidència). No sé si haurà de ser ell, o en Pedro Casares (directiu delegat del Sènior), qui haurà de fer aquesta complicada feina, però toca començar a fer-la si no és que volen veure com no tindrem juvenil la propera temporada (llevat d’una possible operació “retorn”) i com no aprofitarem ningú per al Sènior. Temps queda, però s’escola per l’aigüera.
I no vull acabar sense parlar del FEMENÍ SÈNIOR. Ja duien moltes jornades en les que se’ls escapaven el punts al final i per poc. Aquesta setmana empat 2-2 a camp del Corbera en un partit que (em diuen) fins i tot podríem haver guanyat. I com sempre les vull felicitar, per la perseverança.
Ja sabeu, aquest bloc, ara particular, expressa la meva opinió i, és clar, només és això, opinió.
Salut i que pari el fred... home ja!