Translate

dimecres, 16 de setembre del 2009

DEMÀ REUNIÓ AMB LA REGIDORA D'ESPORTS

El passat 24 de juliol vàrem publicar una nota titulada “Reunió amb l’Ajuntament” en el que us informàvem que l’ajuntament ens havia notificat que degut a la molt precària situació econòmica de la Vila, sotmesa a un pla de sanejament, es reduiria el pressupost municipal i que la retallada pressupostària afectaria, entre d’altres coses, a les subvencions que rebem les entitats (d’esports i d’altres tipus).
Us recomanem que rellegiu l’escrit al que fem referència amb la finalitat de refrescar quina va ser la posició i els plantejaments de les entitats d’esports al respecte.
La reunió de demà és la segona part de la que hem referit i té com a objecte notificar-nos, al detall, el grau d’afectació que cada entitat haurà de patir com a conseqüència de la reducció pressupostària. Dit en català: Quanta pasta ens reduiran de les subvencions (ja congelades des de fa dos anys).
A banda d’això, el Centre té pendents altres qüestions amb el Patronat d’Esports com ara: La renovació del contracte de gestió i explotació del camp municipal de futbol d’Esparreguera o no, la aportació del Patronat a la despesa de desplaçaments dels equips de la antiga escola del Patronat o no (pagament dels autocars que van comprometre en la reunió que van mantenir amb els pares i mares dels nois i noies) i l'imprescindible sanejament dels vestidors del Camp Municipal de Futbol.
De lo que ens diguin i de lo que hi hagi us informarem amb puntualitat.
No és poca cosa la que esperem, doncs totes les entitats estem pendents de conèixer detalls econòmics que afectaran als nostres pressupostos i que hauran de ser corregits amb altres aportacions com, per exemple, increment de quotes, rifes complementàries o similars.
Del que estem ben segurs és de que l’esforç que haurem de fer entre tots, per a suportar el retall pressupostari, serà globalment homogeni, això és, que serà del mateix percentatge per a totes i cadascuna de les entitats que reben subvenció municipal (no només de les entitats d’esports, sinó de totes les entitats, siguin del caràcter que siguin i pengin de la regidoria que pengin).
I ho estem, de segurs, perquè aquesta és la única manera, democràtica, solidaria i respectuosa amb el principi d’igualtat, que es pot emprar com a procediment pel repartiment de les penúries, sense cometre discriminacions absolutament inexplicables.
Com sigui que confiem en el tarannà dels nostres polítics municipals, només patim per la reducció d’ingressos i no pas perquè es puguin produir discriminacions.
Salut i Igualtat.