Translate

dimecres, 30 de setembre del 2009

DIVENDRES, FUMIGACIÓ DELS VESTIDORS DE LA PISCINA D’ESTIU

Com sabeu la setmana passada vam deixar de fer servir els vestidors de la piscina d’estiu perquè les paneroles o escarabats de cuina (mal dites “cucaratxes”) sortien de tots els forats, especialment dels desguassos de les dutxes. Mala sort la nostra amb això dels vestidors.
Aquesta situació ha provocat que s’hagin hagut de tornar a habilitar, de manera transitòria, els vestidors de la planta superior del Camp Municipal de Futbol.
Ja sabem que no estan per a ser utilitzats, degut a la obsolescència dels materials i a la degradació dels mateixos, però com que nets ho estan, que d’això s’encarrega el personal de neteja i ho fan molt bé, els farem servir només per a que es canviïn a l’inici dels partits passant després als vestidors de la planta baixa (que ja hauran quedat lliures), per a que es puguin dutxar.
Divendres es procedeix a fumigar els vestidors de la piscina d’estiu i hauran de romandre tancats setanta-dues hores, de manera que, dilluns, després de ser inspeccionats i netejats a fons, podran ser utilitzats novament.
Com sempre, donem les gràcies a la gent del Patronat que gestiona i persegueix les accions que reclamem.
Salut i farts de la històòòòòòria.