Translate

dimarts, 22 de setembre del 2009

HORARIS DEFINITIUS BENJAMINS

El passat 16/09 us informàvem del devessall de benjamins que se’ns estava produint. També us vam informar que segurament això faria necessari un ajustament en els horaris d’entrenament, però que consultaríem els o pares i mares abans de fer res, per no destorbar l’ordre familiar establert amb altres activitats com idiomes o música (sí, sí, els nois i noies que fan esport també son capaços de tenir altres sensibilitats).
Realitzades les consultes i com sigui que la majoria havíeu optat per altres activitats els dimarts i dijous, fet que bloquejava qualsevol possibilitat de desplaçar entrenaments a aquets dies, hem optat per fer una divisió d’horaris en els mateixos dies d’entrenament actuals amb una mínima variació que us expliquem:
Els jugadors que al final del procés quedin adscrits als Benjamins “A” i “B” entrenaran en els dies i hores que tenen assignats en l’actualitat i disputaran els partits els dissabtes a les 9.45 hores.
Els jugadors que al final del procés quedin adscrits al Benjamí “C” entrenaran els dilluns i divendres de 17.30 a 19.00 hores i disputaran els partits els Diumenges de 10.30 a 12.00 hores.
Arribat el moment de fer les divisions definitives (no més enllà del dimecres 30 de setembre) es tindrà novament en compte la disponibilitat horària de les famílies com a criteri complementari als d’idoneïtat i edat.
Podeu consultar la graella definitiva d’horaris en l’apartat “Horaris d’Entrenament ...” i “Horaris de Joc”.
Salut i competició en 10 dies