Translate

dimecres, 2 de setembre del 2009

PREPAREU LES ERUGUES

Com haureu pogut comprovar la zona esportiva està afectada per obres. El vial que passa per davant del CEIP. Taquígraf Garriga, des del carrer de les Hortes, està aixecat per construir un nou col·lector. Segons les informacions que hem pogut rebre, no es preveu que la obra estigui acabada abans de finals del proper mes d’octubre (sense comptar amb els habitual retards en el lliurament de les obres públiques).
Suposem que son obres que s’havien de fer, però, potser, algú (Serveis Territorials?) hauria de vetllar pels usuaris.
Ens expliquem: Per sortir en vehicle de la zona esportiva només ha quedat disponible el vial de terra que passa per darrera de la piscina d’estiu i desemboca en el carrer de les Hortes. Com ja s’ha dit, el vial és de terra i, a banda d’haver-lo eixamplat una mica, ningú vigila pel seu bon estat. Ara, amb l’inici de les activitats esportives, el trànsit ha augmentat notablement i, per tant, l’estat del ferm de la pista de terra és força deficient a banda de molt polsegós. Més a més, dubtem que els autocars que arribin al Pàrking de la Zona Esportiva puguin fer el gir del final per incorporar-se al carrer de les Hortes i, per a acabar d’adobar-lo, quan comencin les plujes ens quedarem enfangats fins el coll.
Novament estem davant d’un exercici de participació municipal en la que les entitats, i altres usuaris, han estat consultats i han pogut expressar les seves necessitats per minimitzar els impactes negatius i col·laborar en la gestió de les dificultats.
No ens ha agradat. Gens ni mica.
Igual que no ens va agradar que es tanqués la circulació en totes les vies d’accés al camp municipal de futbol el passat mes de juliol, amb motiu de la cursa ciclista de festa major (Pujada Ciclista de Can Sedó), sense que se’ns hagués informat prèviament, especialment al considerar que en el mateix moment es disputava el Torneig Triangular de Veterans de Festa Major i molts del jugadors de l’Olesa CF. i del RCD. Espanyol van arribar tard i alguns es van perdre per les voltes turístiques que van haver de fer pel poble.
No ens agrada empassar-nos la pols. No ens agrada enfangar-nos, però es pot suportar sí no hi ha més remei i sí és transitori per a la obtenció d’un bé superior, però NO ENS HA AGRADAT que no se'ns tingui en compte, una vegada més.
Salut i Pla de Mobilitat per a la Zona Esportiva