Translate

dijous, 10 de setembre del 2009

PIRÒMANS AL MUNICIPAL

El passat dimecres ens van visitar uns piròmans, Sobre les 14.13 hores algú o alguns es van colar al municipal per la zona de l’ambulatori. Un cop dins, en la zona del cobert, es van dedicar a calar foc a taules i cadires amb un parell de caixes de barretes per encendre barbacoes. El foc va acabar per afectar totalment tres taules i una cadira, però lo pitjor va ser que va prendre en la escomesa elèctrica que alimenta la zona dels lavabos i el bar. Resultat: Refrigeradors i congeladors aturats, amb tot el material, carn inclosa, fet malbé.
Versió oficial “curtcircuit”. Si és clar que es va produir un curtcircuit, però com a conseqüència del foc provocat, no pas a l’inrevés.
Podria haver estat pitjor de no ser per la diligència del personal del Patronat d’Esports i de la seva Presidenta, així com dels electricistes del poble, que van esmerçar esforços per resoldre la canallada en unes quantes hores. Gràcies als seus esforços es podrà disputar amb normalitat el darrer partit de preparació del Sènior d’aquesta nit i tots els amistosos del cap de setmana del futbol base, així com el partit inaugural de lliga del Sènior del diumenge.
No ens cansem d’insistir en la necessitat de fer un tancament com cal a aquesta instal·lació i en manifestar el nostre estupor per conductes i accions com la que hem patit i que no comporten cap mena de benefici als seus autors. Mal per mal?
Al marge esquerre us penjarem les diapo's del reportatge fotogràfic. "Diapo's dels Piròmans"
Salut i “pelillos calamar”