Translate

dimecres, 16 de setembre del 2009

DEVESSALL DE BENJAMINS

Degut a la forta demanda d’inscripcions en les franges de futbol formatiu i per no deixar fora una pila de nens, el Centre s’ha vist en la obligació d’ inscriure un equip més de categoria Benjamí (8-9 anys). D’Aquesta manera seran tres equips Benjamins els que tindrem enguany en competició oficial.
El mateix fenomen s’ha produït en la categoria Prebenjamí (6-7 anys), en la que ja comptem amb dos equips inscrits (probablement haurem de tancar inscripció) i en la de Promeses (4-5 anys) que no tindrà límit d’inscripció ja que és una categoria d’escola pura sense competició (disputaran partits amistosos mensualment).
La inclusió d’aquesta nova plantilla provoca que s’hagi de reajustar el quadrant d’entrenaments i d’horaris de joc en la categoria “Benjamí”.
Per tant fora bo que consulteu l’apartat “Horaris d’Entrenament...” i l’apartat “Horaris de Joc...” del Bloc (marge esquerra) per fer-vos-en una idea.
Durant la propera setmana els Coordinadors de Futbol Formatiu (Carlos Prat) i Coordinador General (Àlex Guixà), juntament amb el Directiu Delegat d’aquesta Categoria (Salva Fernández) realitzaran una reunió amb els pares i mares dels nois de categoria Benjamí per estructurar els diferents grups de treball.
No obstant no cal que patiu, ja que a l’hora d’adscriure un nen o nena a un dels tres equips es tindrà en compta la conveniència horària amb altres activitats.
Salut i força canalla.