Translate

dimecres, 23 de setembre del 2009

INICIATIVES DE REIVINDICACIÓ

Entre els pares i mares dels jugadors del Centre d’Esports i entre d’altres usuaris del Camp Municipal de Futbol s’ha estès un sentiment d’impotència i indignació davant de la lentitud amb la que evoluciona la reivindicació de sanejament dels vestidors de la instal·lació.
Com sigui que ens consta que s’està organitzant alguna forma de mobilització per pressionar a l'ajuntament sobre el tema dels vestidors, us passem informació sobre l'estat de la qüestió en l'actualitat.
Des de la Presidència del Centre d’Esports Esparreguera es vol fer palesa la solidaritat mes radical amb els qui reclamen actuacions immediates i per això encapçala les converses i reivindicacions davant el Patronat i la Regidoria d’Esports d’Esparreguera.
Respecte d’aquestes converses des del Consell Directiu volem manifestar:
La necessitat de sanejar la instal·lació del Camp Municipal de Futbol, de forma especialment urgent els vestidors, és compartida per l’Ajuntament de la nostra Vila, Regidora d’Esports i Direcció del Patronat.
Segons se’ns venia dient no es realitzaven intervencions correctives donat que es pretenia començar la Reforma Integral de la Zona Esportiva durant aquest any.
En l’actualitat se’ns ha comunicat que s’ha acceptat el fet que resultarà de tot punt impossible escometre la Reforma Integral de la Zona Esportiva abans de l’any 2012.
Per tant, deixa de tenir sentit el bloqueig d’inversions en la instal·lació, per lo que s’aniran fent inversions concretes i puntuals de manteniment correctiu (en cap cas d’innovació) que permeti mantenir la instal·lació en les condicions d’utilització suficientment dignes.
En aquesta línia s’emmarca la demanda de pressupost, per a la rehabilitació dels vestidors, realitzada des del Patronat que ha portat a una reunió de valoració aquest matí al Municipal.
Igualment s’està gestionant la millora del tancament perimetral del camp de futbol que augmenti la seguretat interior de la instal·lació.
Des del Centre d’Esports hem sol·licitat reiteradament que en l’ordre d’actuacions, en el supòsit que es donessin incompatibilitats o dificultats per simultanejar les actuacions, es prioritzi el sanejament dels vestidors.
Agraint profundament la implicació i les iniciatives dels nostres associats per a donar suport a les actuacions del Consell Directiu, ens agradaria fer una petita reflexió:
Tractar amb l’administració pública requereix d’una bona dosis de paciència doncs els procediments administratius i d’altres peculiaritats ho fan particularment lent i, a la nostra Vila, sembla que encara ho és més considerant la dificultat afegida del Pla de Sanejament.
Malgrat tot, crec que estem a punt d’aconseguir que es puguin iniciar tasques de sanejament i reforma a primers d’any, per lo que mobilitzar la nostra massa social, ara per ara, creiem que seria precipitat.
Per tant, preguem als nostres associats que confiïn en el criteri del Consell Directiu abans de dur a terme actuacions que poguessin ser contradictòries amb la línia de treball que estem duent a terme en l’actualitat i que potser, avui, podrien resultar més perjudicials que beneficioses.
Salut i Confiança