Translate

divendres, 14 de gener del 2011

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL 2011

Com és preceptiu s’ha de realitzar l’assemblea anual de socis, la qual, enguany, tindrà caràcter ordinari, per tant, el Consell Directiu del CE. Esparreguera convoca a tots els socis del club, el proper dia 1 de febrer de 2011, dimarts, a les 19.30 en primera convocatòria i a les 20.00 hores en segona convocatòria, a la Sala Gran de Can Pasqual (c/ Cavallers).

Us encoratgem a assistir-hi, ja que degut als constants incompliments i dilacions en el pagament de subvencions i altres obligacions contretes per l’ajuntament, així com a la molt més que previsible inexistència de subvenció ordinària per a la temporada 2010-2011, el Consell Directiu presentarà a votació diverses propostes correctores i d’ajust de forta transcendència.

Com sigui que resultarà pràcticament impossible iniciar l’assemblea en primera convocatòria, ja que per a això resulta necessària la presència de la majoria absoluta dels socis, us preguem que assistiu directament a la 2ª convocatòria (20.00 hores). D’Aquesta manera us estalviareu esperar innecessàriament.


Recordeu que a l’assemblea només hi poden assistir els socis del club amb carnet en vigor en la data de la celebració de l’assemblea.

Tots els jugadors del club tenen la consideració de socis del club, sempre que estiguin al corrent del pagament de les corresponents quotes mensuals.

La representació legal dels jugadors menors d’edat correrà a càrrec del pare, la mare o el tutor legal.

Recordeu que qui no assisteix a l’ Assemblea i no exerceix el seu dret de vot, queda igualment obligat al compliment d'allò aprovat per l’Assemblea, sense que pugui inhibir-se de les seves obligacions, ni oposar-s’hi amb posterioritat.

Us adjuntem l'enllaç de la Convocatòria Oficial.


Salut i Participació