Translate

dilluns, 3 de gener del 2011

ENGEGAR EN FESTES

És un procés complicat. Intentar normalitzar l’activitat quan encara estem en festes. I quines festes; sent la nostra gent majoritàriament molt jove, la cavalcada de reis i la màgica nit dels regals prevaldrà en la mentalitat general. Ens adonarem que tornem a estar en marxa quan els partits del cap de setmana estiguin a la mitja part (esperem que als contrincants els hi passi lo mateix).

Encara que en determinades categories l’assoliment dels objectius no es mesura pels resultats, no estaria malament que la nostra gent anés despertant-se durant la setmana, entrant en la normalitat amb la tensió mínima necessària.

Altres ho han de fer de totes, si o també. Repassem:

Sènior: Queden dues jornades de la primera volta. És el moment de començar a avançar pel camí que ens ha de permetre fer una segona volta que ens classifiqui entre els 12 primers del grup. Quan abans comencem a sumar millor, les sensacions des de fora son bones, els ànims milloren dia a dia i recuperen confiança. Estem il·lusionats, confiem.

Infantil: Un altre que ha d’entrar endollat en la represa. Quatre partits pel final de la 1ª volta (a casa contra l’Arborç -3 punts davant nostre-, fora, seguits, Igualada -4 punts per davant- i Santboià -5è classificat-. Tanquem volta a casa contra Base Olérdola –a 7 punts-). Llevat del Santboià que sembla inabastable per a nosaltres ara mateix, els altres tres son de la nostra lliga. Sumar és posar-se en llocs que ens permetin competir en la segona volta, no sumar ens obligarà a remar contra corrent tot lo que quedi.

Cadet “A”: A recuperar les sensacions. Sabem que serà un any complicat, però el nivell dels nostres, en especial sí recuperen l’esperit de combat, ens ha de permetre assolir l’objectiu de la permanència lo més aviat possible. A partit d’aquí tot el que vingui es disputarà. Que estem tercers, a un punt dels dos primers i amb un partit menys que ells!!

Femení Infantil-Cadet: Tancada la primera volta en segona posició empatades a punts amb el primer classificat (Seagull CE.) i 6 punt per davant del tercer (EF. Bonaire). Serà difícil. Tot passa per mantenir la concentració i lluitar-ho tot fins el final del darrer partit.

Els altres equips, uns perquè l’objectiu es diferent, sigui perquè estiguin millor classificats, sigui perquè no estan sotmesos a pressió, han de continuar treballant “progressant adequadament” que a mesura que això avanci s’aniran definint les respectives possibilitats a la competició.


Salut i TORNA EL FUTBOL!