Translate

dimarts, 18 de gener del 2011

PREDICCIÓ CLAVADA i SORPESA PROFUNDA

La vam clavar. La nostra predicció va ser exacta (són molt predicibles). Malgrat tot, la Regidora Matas va aconseguir dur el nostre llindar de sorpresa encara una mica més enllà.

Per exemple quan no va saber que encara no tenim aigua calenta. I no serà perquè no estiguem “apretant” a tothom amb aquest tema.

O quan va dir que estava molt contenta perquè havien aconseguit millores complementàries de la empresa constructora, fora de pressupost, com ara “han posat banquetes i penjadors en els vestidors”. Què volia? Que seguin al terra els usuaris? Estem segurs que no hi eren contemplats en el “Projecte”. De fet ens agradaria molt que ens l’ensenyessin el “Projecte”.

Va tenir raó quan es va mostrar satisfeta per haver arranjat els vestidors petits (que com sabeu els hi han fet “planxa i pintura”) “amb la dotació econòmica tant pobre de la que disposàvem" (la expressió no és literal, però, dit d’una altra manera, això és el que va expressar). Efectivament: Inversió pobre, pobríssima, però indicadora de quin és el nivell de prioritats i consideració en els que ens (us) tenen.

Obra lenta, lentíssima. Obra que s’hauria d’haver fet a l’estiu i que encara ens té sense aigua calenta a mitjans gener. Nefasta gestió i nul·la supervisió d’una intervenció dirigida des de l’ajuntament sense comptar amb ningú del difunt Patronat Municipal d’Esports, els components del qual han hagut d’anar “endevinant” i “auto invitats” a les visites d’obra per poder estar mínimament assabentats.

Del nou bar... quan estigui ho celebrarem, total, tampoc no es coneixen terminis.

I de les subvencions i pagaments pendents “alguns es podran cobrar aquest més, uns altres no. Potser el mes vinent...” Precisa la informació.

En fi, res de nou, més del mateix.


Salut i salutacions des de la terra per a la gent del “País de nunca jamás” (Peter Pan i Campanilla).