Translate

dimecres, 26 de gener del 2011

EXPLICACIONS DEL CAP DE SETMANA

Com que sou molts els que demaneu informació complementària a la que heu escoltat per Ràdio Esparreguera o perquè vareu ser testimonis de la “moguda” del dissabte i diumenge, allà va:

Dijous, 20 de gener de 2011, Ajuntament d’ Esparreguera:

A les acaballes del Consell Plenari el Regidor per AIESPA, Sr. Ignasi Oleart presenta una pregunta a la Regidora d’ Esports, Mirna Matas, respecte de les queixes reiterades que escolten del CE. Esparreguera referents a la instal·lació del camp municipal i la manca d’aigua calenta.


A continuació, el Regidor per CiU, Sr. Jordi Mestres, pregunta a la Regidora d’ Esports per l’estat del pagaments de les quantitats que l’ Ajuntament d’ Esparreguera deu al Centre d’ Esports.


Divendres, 21 de gener de 2011, Esparreguera.

Publiquem en el bloc del Centre una resposta a les contestacions que la Regidora havia fet el dia anterior en el Consell Plenari, les quals considerem fora de lloc, no veraces i desconsiderades amb el nostre club, dirigides a confondre la opinió pública i a camuflar la responsabilitat municipal en aquests temes.


Dissabte, 22 de gener, Esparreguera:

09.15 hores: Rebem trucada telefònica de Sílvia Sentanera (Ex directora del dissolt Patronat d’ Esports) la qual ens informa que la Regidora d’ Esports, sembla ser que en compliment d’una instrucció de l’ Alcaldessa, prohibeix la utilització dels vestidors del camp municipal, emparant-se en que encara no s’ha procedit a la recepció de la obra per l’ajuntament. Ens a sembla clar que es tracta d’una reacció venjativa arrel de lo succeït en el Consell Plenari. Evidentment, resulta impossible prescindir dels vestidors en plena jornada de competició.

09.30 hores: Comencem les gestions per desencallar la qüestió i aconseguir una moratòria fins al següent dilluns, que permeti disputar la jornada a la espera d’esclarir la problemàtica.

11.30 hores, camp de futbol: Rebem la visita del Regidor per CiU, Sr. Jordi Mestres, s’interessa per la situació i el posem en antecedents del que està succeint. S’ofereix per a realitzar accions per reconduir la situació.

13.00 hores, camp de futbol: El Sr. Jordi Mestres ens informa que ha contacta telefònicament amb la Regidora d’ Esports, Mirna Matas, i que aquesta li manifesta comprendre la situació i que deixa sense efecte la ordre de clausurar part dels vestidors fins que dilluns es pugui tractar la qüestió. Respirem. Sembla que la racionalitat s’imposa.

15.00 hores. Doncs no, la racionalitat no s’imposa. Rebem trucada telefònica de Sílvia Sentanera, qui ens informa que ha entrat en escena la Regidora d’ Hisenda, Sra. Adriana García de Mucci, la qual li ordena que cerqui treballadors municipals per a procedir al tancament, aquella mateixa tarda, dels vestidors reformats.

15.15 hores: Des del Centre fem valer les nostres raons i li demanem a Sílvia Sentanera que contacti amb la Regidora d’ Esports i que li traslladi la nostra posició, que en síntesi es la següent: Des del Patronat d’ Esports se’ns va autoritzar a utilitzar els vestidors (tenim el correu-e) i per tant, com a titulars de la contracta de gestió, exigim que el tancament parcial de la instal·lació se’ns notifiqui via Decret, comunicació que complirem en el acte però que sotmetrem a anàlisi jurídic per si pogués ser contraria a Dret i iniciar, si procedís, accions legals contra qui signés el Decret.

19.00 hores: Sílvia Sentanera ens informa, via SMS, que la Regidora d’ Esports ha decidit no executar el tancament parcial i esperar a dilluns per tractar el tema.


Dilluns, 24 de gener, Esparreguera.

Després d’ una reunió a Esports (a la que no varem ser convocats) arriben a la conclusió que l’arrel del problema ha estat la inacció municipal a la hora d’executar la recepció de la obra (us estalviarem els detalls, però tenen a veure amb la posada en marxa de la caldera de gas que ha d’abastir d’aigua calenta sanitària els vestidors) i es donen les ordres adients per a resoldre el problema, que esperen pugui estar solucionat aquest proper cap de setmana.

Durant tot el dia es produeixen accions per part d’altres polítics de la vila, com en Jordi Mestres (CiU) i Josep Rovira (ERC).


Fins aquí tot el que us podem explicar, des de la nostra percepció, sobre lo succeït.


Sobre el futur: Només us podem dir que sembla ser que se’ns fa responsables de fer pública la situació (en lloc de ser bons minyons, estar callats i no molestar) i que podria ser, sembla que, s’estigués preparant una estratègia per a debilitar el Centre d’Esports potenciant a una altra entitat (atenció a l’adjudicació del nou bar quan estigui instal·lat i a la nova contracta de gestió del camp municipal de futbol quan toqui).

Només son percepcions que tenim i com a tal les exposem. Veurem si ens equivoquem.


Salut i informació