Translate

divendres, 21 de gener del 2011

LA REGIDORA D'ESPORTS...

En la sessió de Consell Plenari d’ahir, retransmesa en directe per Ràdio Esparreguera, i en l’apartat de Precs i Preguntes va succeir el següent:

El Regidor Ignasi Oleart (AIESPA), entre una de les moltes preguntes que va llançar, va fer la següent: “Regidora Matas: Què passa amb els vestidors del camp de futbol? Quin problema té el Sr. Puche com a representant del Centre d’Esports amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’ Esparreguera...? Perquè... o vostè no se’n cuida o algú no se’n cuida... Ens ho vol explicar?” I la Regidora Matas respon: “Doncs simplement passa que hem fet uns vestidors nous, d’acord? Avien d’utilitzar els vestidors si o si perquè els entrenaments i la competició segueixen i vam considerar que els vestidors ja estaven acabats, simplement, bueno no és simplement, a veure, s’ha de donar l’alta del gas i aquest és el problema que hi ha i acabar les obres, però per la necessitat d’ haver-se de canviar en aquells vestidors vam donar permís de que poguessin entrar, Ara, sabien que no hi havia aigua calenta fins que no hi hagi l’alta del gas, simplement passa això, ara si preferien tenir els vestidors antics fet una porqueria amb aigua calenta... doncs em sembla molt bé, les coses van com van i van així, però tenen uns vestidors nous no?, és que la gent ho vol tot i tot no es pot tenir, jo no dono l’alta del gas...”

Doncs bé Regidora. Deixant de banda la sensació de que va intentar ser sarcàstica en la seva darrera observació, encara que li va quedar en un to despòtic, li direm el següent:

No volem ser pesats amb el tema de les obres perquè està més que explicat des del primer dia, en diversos articles d’aquest bloc i en diversos programes de ràdio, però sí farem una síntesi:

Regidora, vostè no va ser capaç d’organitzar les obres a l’estiu (mentre que treballaven a la piscina coberta), ni es va molestar en intentar-ho. Per això les obres van començar amb la competició en marxa (octubre) havent interferit greument en el desenvolupament de l’activitat ordinària (fins a tres equips hem hagut de posar plegats en un mateix vestidor i compartit amb forasters) i creat grans problemes que s’han traduït en incidències incloses en acta.

Després ha seguit despreocupada del ritme de les obres i s’han batut rècords... van començar l’octubre a enrajolar i a posar terra a tres vestidors de 30 metres quadrats i encara no tenim aigua calenta. Però què ha de saber vostè de tot això si pràcticament no hi posa els peus en les instal·lacions d’esport.

I continua sense preocupar-se, perquè si ho hagués fet ja hauria sabut el dilluns passat, quan va fer el ridícul a Ràdio Esparreguera, que no hi ha gas perquè des de l’ajuntament no s’ha enviat la documentació necessària a la companyia per a que vinguin a validar la instal·lació, cosa que sí que coneixia el personal que treballa en el difunt Patronat d’Esports. I FA UN MÉS QUE ESTÀ INSTAL·LADA LA CALDERA.

Què ho toleraria vostè si les seves filles s’haguessin de dutxar amb aigua freda en ple mes de gener perquè algú no fa el seu treball?

Respecte de la frase “és que la gent ho vol tot i tot no es pot tenir”, dues cosetes:

Les persones usuàries de la instal·lació esportiva no són gent, són ciutadans als quals vostè ha de servir i als qui deu respecte i consideració. Són coses de la funció pública que sembla que no ha entès.

I NO, no ho volem tot, només volem que els vestidors tinguin aigua calenta en ple hivern. Que és la única cosa que heu fet pel camp municipal de futbol en quatre anys i encara ho heu fet malament!

I SI, si que ens agradaria que a la Regidora d’ Esports l’importessin les entitats esportives i que se’n cuidés d’ajudar-les, que es prengués el seu càrrec i la representació que la ciutadania li va atorgar, amb la mateixa intensitat i seriositat que els directius de les entitats d’esport es prenen llurs funcions. Un altre gall ens cantaria i no seria Le Coq Sportif”.

Tot això ja li varem dir en un correu-e que li varem enviar farà cosa d’un mes i que vostè no ens ha respost (encara que sabem que el va llegir perquè li va dir a altres persones que estava molt enfadada amb el president del Centre), Igual que no ha respost el missatge SMS que li varem enviar ahir en sentir-la al Plenari.

Després, en el torn de CiU, li van preguntar quan pensen pagar la part que ens deuen de la subvenció 2009-2010 i quan ens retornaran la fiança dipositada pel contracte de gestió del camp municipal. Això no ho sabrem fins al mes vinent perquè la resposta va quedar ajornada fins el proper plenari.

Si que sabem que aquest mes tampoc serà lo de la subvenció. L’ Interventor ha tirat enrere (una altra vegada) tot l’expedient. Aquesta vegada perquè... No pot pagar amb una partida del 2011 coses d’un Patronat d’ Esports que va ser dissolt l’1 de gener. S’ha de tornar a fer tot de nou.

Veritablement, vostè no dona l’alta del gas, de la mateixa manera que no ha fet res de res des que va entrar com a Regidora d’ Esports, ni interessar-se per la supervivència de les entitats d’esport.

En la nostra opinió, ningú, en tant poc temps, ha fet tant de mal a l’ Esport, per acció i per omissió.

Us deixem l’enllaç del Podcast de Ràdio Esparreguera per si ho voleu escoltar amb els vostres propis oïdes.

http://radioesparreguera.podcast.es/descarga/podcast_27898.mp3

Salut i Dimissió!

1 comentari:

Eric Pros y Joan Carrillo ha dit...

Hola som dos jugadors del esparreguera y es una vergonya el que el ajuntament a fet y no es tindre nomes la instalació de gas i uns vestuaris penosos, ni tindre uns vestuaris de luxe i no tindre gas, es tindre les dos coses cada vegada que anem a un camp contrari "FLIPEM" perque ells poden tenir bones instalacions i aigua calenta? perque nosaltres no? per l'ajuntament, que realment paseu del club i nosaltres des de fa ja molt temps que estem farts, que la regidora d'esports, va botar a fabor de l'escola de musica avans del camp de futbol, que en teoria aixo es el que tindria que haber fet votar al camp de futbol ja que es la regidora d'espots... Ja se que aixo no ho veuras tu ni molt menys pero que sepigues que estem MOLT molestos amb la actitud del ajuntament.

Att: Dos jugadors del Cadet "A"