Translate

dimarts, 11 de gener del 2011

PROGRESSANT ADEQUADAMENT

Desprès d’haver publicat l’article anterior (“Fent els Deures”) ens va semblar que encara quedaven coses a escriure.

En general tots els equips del club estant fent els deures, cadascun al nivell que li pertoca i intentant assolir els objectius marcats a principis de temporada, en quant a evolució i millora individual i col·lectiva.

I és que les valoracions s’han de fer per cicles i mirant l’horitzó (els dos, el de davant -a on volem anar- i el de darrera -des de on venim-). Quan així ho fem és quan percebem les millores en tota la seva complexitat.

I fent-ho, aquests dies, arribem a la conclusió de que no només estan/estem “Fent els Deures”, sinó que “Progressen/m Adequadament”.

Dades objectives:

El Sènior s'ho està jugant tot a una carta: Gent de la casa. Això ha comportat que les baixes per lesió que pateix s’estiguin cobrint, amb bona nota, per jugadors juvenils, però juvenils del tot. Penseu, per exemple, en el cas d’en Gerard C. A. que va debutar amb el primer equip quan encara li mancaven hores per a complir els 16 anys... i que continua amb l’equip per decisió expressa del “míster” Diego Morata, qui segueix treballant amb quatre juvenils que, potser, podrien ser més.

I les vacants dels juvenils, equip que està lluitant per pujar de categoria? Doncs comandats per l’entrenador Pedro Casares i complementat amb Cadets van guanyar al segon classificat acostant-se, molt, al cap de la taula de classificació. Nota: el tercer gol, el del definitiu 3-1 va ser marcat per un dels cadets, en Albert I., un jugador que ambiciona arribar a jugar amb el... Sènior del seu poble, l’ Esparreguera!

Cert és que ens hem hagut de precipitar en la política de promoció de jugadors forçats per les circumstàncies del primer equip i, clar, això és una cadena, però malgrat tot, quan ho tinguem plenament estructurat, haurà de ser el camí normal.

La vida, l’estudi, el treball, l’esport també, és un procés selectiu, per això cal que els anem preparant el millor possible.

Salut i reptes