Translate

dijous, 27 de gener del 2011

OBJECTIUS SEGONA VOLTA

2ª. VOLTA. OBJECTIUS PER PLANTILLES
Deixant de banda el Sènior masculí, del que anem informant habitualment, la resta d’equips aquesta setmana finalitzen la 1ª volta (amb alguna excepció) i, per tant, és un bon moment per a fer una aproximació a lo que hauran de ser els objectius de cada plantilla per a la segona volta, de cara a la classificació final (o no, segons categories). Veiem:
JUVENIL: Han d’esprémer totes les possibilitats d’intentar assaltar la primera posició. Ha estat una primera volta plena de dificultats en forma de lesions, però si poden recuperar plantilla res no serà impossible, molt difícil si, impossible no.
CADET “A”: Es pot dir que l’objectiu marcat a començament de temporada (aconseguir la permanència a la categoria amb una plantilla pràcticament de 1r. any) està assolit (virtualment, és clar). La segona volta pot ser extraordinària sé la gaudeixen sense exigències per damunt del que tocaria i que podrien generar frustració de no aconseguir-les, quan en realitat la temporada, ara mateix, ja és bona. El que pugui venir afegit millor, però sense capficar-nos.
CADET “B”: Bona temporada la que està fent aquest grup. Superant amb escreix l’objectiu a la classificació poden aspirar a la tercera plaça (o més, però en realitat les dues primeres posicions estan molt cares). Toca seguir treballant per a acabar temporada amb el millor nivell possible de cara a l’any vinent.
INFANTIL: Els hi tocarà lluitar tots i cadascun dels partits que queden per intentar salvar la categoria. Objectiu difícil però possible. Han d’aprendre que els partits es guanyen (no te’ls regalen) i que per a això cal no defallir ni un sol moment. Ara els hi toca aprofitar l’acte de generositat realitzat per en Jordi Pallarés i demostrar que son capaços de sacrificar-se i patir, en conjunt, com un equip, per a assolir un objectiu que no és només de l’Infantil. Qualitat en tenen més que suficient.
ALEVÍ “A”: Els tocarà treballar dur per a defensar la primera posició i lluitar per a assolir el campionat i l’ascens de categoria. Fins ara ho han fent extraordinari, ara toca convertir-lo en habitual.
ALEVÍ “B”: Han de continuar en la mateixa línia. Així aconseguiran complir amb l’objectiu i mantenir categoria sense patiments.
ALEVÍ “C”: Treball satisfactori el fet fins ara. Sí continuen treballant i progressant individualment i col·lectiva mantindran sense problemes la posició en la classificació.
ALEVÍ “D”: Ja hem dit quelcom d’aquest grup en altres notes. Cal oblidar la classificació i continuar treballant com fins ara per millorar individualment. Això raportarà indefectiblement la millora del conjunt. Això i treballar el nivell d’autoexigència i ambició esportiva provocarà un progrés adequat.
BENJAMÍ “A”: És l’equip benjamí en categoria més alta i per tant d’iniciació a la competició. Encara que els objectius no es mesuren exclusivament per la classificació obtinguda sí que seria interessant salvar la categoria, eludir els llocs de descens. Però ho han de fer sense angoixes que els podrien bloquejar. És preferible incidir en la millora col·lectiva que en el resultadisme. Sí continuen la progressió que s’espera els resultats esportius vindran en paral·lel.
BENJAMÍ “B” i “C”: Van fent el que toca, progressen suficientment i ja arribarà el moment de treballar competitivament més endavant. Cal posar en valor tot el fan bé i treure importància a les derrotes. Ara convé reforçar-los en la autoestima de grup.
PREBENJAMINS I PROMESES: Aquí no hi ha res a dir. Son categories essencialment formatives i d’iniciació. Les victòries només han de servir per reforçar el valor de l’esforç recompensat. No hi ha classificacions i si en trobeu alguna ni la mireu.
FEMENÍ CADET – INFANTIL: Com l’Aleví “A” les tocarà treballar dur per a defensar la primera posició i lluitar per a assolir el campionat i l’ascens de categoria. Fins ara ho han fent extraordinari, ara toca convertir-lo en habitual, tocant de peus al terra. L’ èxit els hi està venint per la cohesió del grup (si i per la qualitat). No hi haurà pitjor enemic a la segona volta que menystenir qualsevol dels rivals.
FEMENÍ SÈNIOR: Ho tenen tot fet. Només cal veure amb l’entusiasme que venen a entrenar i com van als partits (malgrat no haver guanyat ni un) per comprendre que aquest grup té decidit consolidar-se en la iniciació a aquets esport i posar la primera pedra per a futurs sèniors femenins. La nostra admiració.
Salut i a per totes...