Translate

dilluns, 10 de gener del 2011

FENT ELS DEURES

Com cada setmana, en quant a resultats, hem tingut de tot. Però com que ja us havíem comentat que alguns equips, per diferents motius, començaven a enfrontar compromisos de nivell, farem un breu repàs.

L’Infantil obtingué victòria davant el Base L’Arboç CF. i agafa oxigen en la seva lluita per salvar la categoria. Això serà així tota la temporada, patir, lluitar, i, al final, vèncer (això esperem).

Cadet “A”. Seriós partit de cadets davant el S. Feliu de Llobregat CFA., bon equip que ho va posar difícil. Partit en el que els nostres es van poder sobreposar al 0-1 de penalty (accidental i pillat pels pèls) per acabar retrobant-se amb la victòria per 3-2.

Femení Cadet-Infantil. Nova victòria, aquest cop al municipal davant el Sta. Perpètua de la Mogoda CF. (6-3), per mantenir una primera plaça que estarà caríssima fins a final de lliga.

Juvenil. Amb jugadors de categoria Cadet en la convocatòria i en el partit (per compensar els Juvenils que van anar amb el Sènior) van aconseguir victòria a casa davant un Abrera AE. que defensava la segona plaça de la classificació. Al final un treballat 3-1 ens deixa en 3ª posició (empatats amb l’ Igualada CF “B”),1 punt per darrera de l’ Abrera i a 5 del líder del grup, el Capellades CF.

Queda molta, però que molta tela per tallar encara. Però de moment en tenim tisores...

Salut i calma