Translate

dilluns, 17 de gener del 2011

CURS DE MONITOR DE FUTBOL ORGANITZAT PEL CENTRE

Com ja sabeu per a la propera temporada serà obligatori que tots els entrenadors de futbol base estiguin en possessió, com a mínim, del títol de Monitor de Futbol.


Per a facilitar que la nostra gent pugui posar-se al dia i obtenir la titulació bàsica, El Centre organitza una edició de curs de Monitors de Futbol, que imparteix la Escola d’ Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol.



Es tracta d’un curs obert a tots i totes els/les que tinguin interès, siguin del Centre o aliens, de manera que s’hi pot apuntar tothom que estigui interessat.



DADES GENERALS:


Data Inici: 14/02/2011


Data Final: 31/05/2011


Dies i Horaris: Dilluns i Divendres de 20.30 a 23.00 h.


Lloc: Equipament Juvenil “Cal Trempat” (c/ Via. Mil·lenari núm. 8)


Preu: 210,00 € (dos-cents deu euros)


Data Límit Inscripció: 14/02/2011.



COM HO FAIG?: Feu clic damunt l’enllaç que posem al peu d’aquesta informació i anireu a la pàgina de la web de la FCF. on es gestionen els cursos. Cerqueu el que fem a Esparreguera. Feu clic damunt “Esparreguera” i se us obrirà un formulari que haureu d’omplir. Un cop omplert, feu clic a “Guardar Dades”.



Finalitzat el procediment rebreu un correu-e a l’adreça que haureu fet constar en el formulari d’inscripció, en el que us donaran un nom d’usuari i una Clau d’accés per a que pugueu accedir a la Intranet de la FCF des de on podreu gestionar el pagament i altres qüestions relacionades amb el curs.



Salut i capacitació



Enllaç: http://www.fcf.cat/pub/cursos_escola_ent.asp