Translate

dimarts, 11 de gener del 2011

SUPERDERBI ALEVÍ

Dins del futbol base, la categoria Aleví està considerada com d’ iniciació a la competició, especialment en el segon any.

I, anant fent, anant fent, arriba el derbi entre els dos Alevins “A”, el de la EF. Olesa i el del CE. Esparreguera.

Un derbi sempre és un derbi, però quan hi ha coses en joc encara son més interessants. I aquest ho és, caram sí ho és!. Veieu:

Els clubs en primera i segona posició (EFO-87 i CE. Esparreguera, respectivament), empatats a 45 punts, cinc per damunt del tercer classificat, i separats en la taula només per 1 gol de diferència (+42 EFO-87 i +41 CE. Esparreguera). Més gols marcats pels del Centre i menys encaixats pels de la EF. Olesa.

Les diferències ara mateix son del gruix d’un paper de fumar...

Sí, ja ho sabem, el resultat no ho és tot i hi ha altres objectius a complir durant la temporada, PERÒ A QUE NO DIREU QUE NO MOLA AQUEST PARTIT?

Gaudiu-lo, especialment els que juguen, al seu nivell això és un partit de la màxima i cal que el visquin amb tranquil·la emoció. Son records dels que queden.

Ah! i el públic a animar. cadascú als seus. Res de més,...ni de menys.

Salut, Rivalitat Esportiva i Noble Competència

1 comentari:

Juanma 61 ha dit...

Los derbis entre Esparreguera y Olesa siempre hay algo especial, es un buen momento para ir a animar a nuestros chavales y sobre todo que haya buen futbol y deportividad, la situación en la tabla promete.

Saludos.
Juanma.