Translate

dilluns, 28 de maig del 2012

COMENTARIS ALS PARTITS AMB PLUS

CADET “A”: No van poder treure el partit davant el Pallejà CF. Bon partit d’ambdós equips que van plantejar estils diferents. Més futbol i associació els nostres, el de Pallejà més directe per aprofitar la velocitat dels seus davanters. I va ser el Pallejà que va aconseguir imposar el seu estil (1-3) assegurant-se la tercera posició i quedant per a nosaltres la 4ª o 5ª segons vagin els partits.
Bona temporada, molt bona, que hauria pogut ser més generosa i donar-nos opció de millorar alguna posició en la taula. Això comptant només amb el que hi ha, amb els que van voler estar. Meritori. Més que meritori.
INFANTIL “A”: El S. Andreu Agrupa va fer la seva feina guanyant a camp del Pallejà i aprofitant la nostra setmana sense competició va sumar els punts que l’han fet campió del grup. Ja no hi ha cap opció. Però això no vol dir que no ens quedi feina per fer. Davant la possibilitat de poder aconseguir l’ascens com a millors 2ns. (tampoc no se sap quantes vacants podran haver-hi) hem d’anar a casa del flamant campió aquest proper cap de setmana a cercar els tres punts. Difícil ho serà segur, intentem aprofitar-nos de les celebracions.
BENJAMÍ “C”: Va caure a camp de la UE. Cornella (2n.) per 3-0. Quelcom de normal i previsible, encara que vam estar dins del partit fins al final ja que el tercer gol del Cornellà no va entrar fins el minut 43. La tercera plaça ja era nostra abans del partit, intentar sumar més de 60 punts encara ho podrem fer a la darrera jornada.
BENJAMÍ “A”: Empat (3-3) a casa del Corbera CF., que no va ser suficient per assolir la permanència anticipadament degut a les victòries que, al seu torn, van obtenir la PB. Vallirana i el Pallejà CF.
Amb aquests resultats queden implicats per ocupar la única plaça de descens que queda per adjudicar els següents:
Corbera CF. 32 punts.
Pallejà CF. 30 punts.
CE. Esparreguera 29 punts.
PB. Vallirana 29 punts.
Així que la propera i darrera jornada serà d’infart.
Els detalls més concrets els exposarem divendres en la nota “Cap de Setmana. Partits amb Plus” perquè s’ha de treballar en profunditat. Penseu es poden donar diferents tipus de triples empats segons com vagin els diferents resultats.
De moment dir:
a) Depenem de nosaltres mateixos. Qualsevol combinació directa que ens empati a punts amb la PB. Vallirana els condemna a ells ja que el “goal-average” particular el tenim empatat i el general el guanyen nosaltres per 4 gols de diferència, sempre que: Alerta!
Que en cas de victòria de tots dos els de Vallirana no obtinguin un resultat de més de 4 gols de diferència a favor respecte del que obtinguéssim nosaltres.
Que en cas de derrota de tots dos nosaltres no perdéssim per un resultat que suposés un diferencial negatiu de més de 4 gols en contra respecte del resultat que obtingués la PB. Vallirana.
*Nota: de més de 4 gols de diferència en ambdós casos perquè una diferència de 4 gols ens empataria també el “goal average” general i ens salvaríem nosaltres per ser qui més gols a favor ha obtingut.
b) En aquests partits estaran implicats el Martorell AE. (que ens visita) i Prat AE. (rep al Corbera) i es juguen la segona posició perquè, ara mateix, el Martorell té 3 punts d’ avantatja respecte del Prat, pel que al Martorell AE. li val amb obtenir un punt al municipal i mentre que als del Prat de Llobregat només els hi valdria guanyar davant el Corbera.
La resta de possibilitats (una pila) i la valoració de cadascuna la deixem per divendres vinent, tal com s’ha dit, a “Cap de Setmana. Partits amb Plus”.
Salut i Jornada final.