Translate

divendres, 25 de maig del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

COMENTARIS PREVIS: Quan mireu el calendari setmanal veureu que aquesta setmana el protagonista de la jornada és el Pallejà CF. Tres dels nostres equips s’enfronten amb ells (Juvenil, Cadet i Infantil “B”), però no acaba aquí l’assumpte. El Pallejà CF. serà determinant per la sort del nostre Infantil “A”, com es veurà en la ressenya específica. I també resulta transcendent, per la sort del nostre Benjamí “A”, el partit que jugarà el Pallejà CF. com també explicarem més endavant.
CADET: Les aspiracions de quedar 3rs. encara es mantenen després de l’empat obtingut la setmana passada, això sí, s’ha de guanyar aquesta jornada. Serà el dissabte a les 16:30 hores (horari de Sènior) al municipal d’Esparreguera davant el Pallejà CF. “A”, actual 3r. classificat a tres punts davant nostre. Pinta a partit important. És un partit per no perdre-se’l sinó és per causa de força major, llevat que sigueu dels que no us agrada el futbol (base).
INFANTIL “A”: les aspiracions de poder quedar campió passen perquè el Pallejà CF. “B” tregui un empat com a mínim en el partit que l’enfronta al líder (S. Andreu Agrupa) en aquesta jornada en la que ens toca descansar per la retirada de l’ Incresa At. CF.
Si el Pallejà aconsegueix empatar (està només 1 punt per damunt de la línia de descens) arribaríem a la darrera jornada de lliga en segona posició darrera del S. Andreu Agrupa a tres punts. Una victòria allà ens donaria el campionat per “goal average”. Sinó hi ha com a mínim aquest empat el S. Andreu Agrupa es proclama campió aquesta setmana.
I llavors... encara quedaria alguna opció que ja comentaré dilluns.
BENJAMÍ “A”: La cosa està així: A manca de dues jornades; PB. Vallirana amb 26 punts, Pallejà CF. amb 27 i CE. Esparreguera amb 28, lluitant per no ocupar la única plaça que queda per descendir de categoria.
Nosaltres hem d’ anar a jugar contra el Corbera CF. (disposa d’un matalàs de 5 punts sobre el descens i encara que no està matemàticament salvat, sí que ho està de forma virtual, 11è. amb 31 punts).
Opció A: En el cas que els nostres obtinguessin la victòria assegurarien la permanència sempre que Pallejà CF. (juga a casa del Sant Just At, 9è amb 33 punts) i/o PB. Vallirana (juga a casa del Cornellà UE. “B” 6è. amb 54 punts) perdin el seu partit.
Opció B: En cas que els nostres aconseguissin un empat a Corbera i sempre que la PB. Vallirana perdés el seu partit a Cornellà quedaríem tres punts per davant de la PB. Vallirana, a manca d’una jornada, amb el goal average particular empatat i el general favorable a nosaltres per 5 gols de diferència amb els que salvariem la categoria en la darrera jornada sempre que féssim el mateix resultat que obtingués la PB. Vallirana i que en cas de derrotes de tots dos, la nostra no comportés una diferència de gols en contra superior a quatre respecte del resultat de la PB. Vallirana. Aquesta situació, com s'ha dit, en salvaria però no permet determinar que descendria perquè segons la combinació de resultats de les dues jornades podria baixar el Pallejà CF.
En cas que el Benjamí "A" sortís derrotat de Corbera... Us ho explicaré dilluns perquè són tantes les variants que es poden donar, que resultarà millor esperar a veure els resultats dels tres equips d'aquesta setmana.
BENJAMÍ “C”: Dissabte a casa del Cornellà UE. “F” (2n. amb 66 punts). Els nostres, que tenen assegurada la tercera plaça (3r. amb 58 punts), no es juguen res més que millorar la suma de punts en les dues jornades que manquen. Acabar tercers amb més de 60 punts estaria molt i molt bé.
COMENTARIS FINALS: Queda clar que aquesta setmana el Pallejà CF. el tindrem fins i tot en confitura i que el cap de setmana serà molt emocionant. Només cal viure el futbol base amb una mirada d’ampli espectre (de club) i no quedar-se en el reduït món de l’equip del meu fill/a (pares, mares, socis i directius) per descobrir una àmplia galàxia que ens permet xalar d’allò més. Si més no, als que ens ho creiem això de l’esport de base, ens passa així.
Salut i Shambala d’emocions